Skaveny vs. Smoki
Moderator: Hoax
Nekromanta w skaveńskiej armii - ciekawe polonczenie, choc jak wiadomo czas leczy rany i od czasow nagasza juz wiele moglo sie pozmieniac
a tak na marginesie, waldemarze nasz, specjalisto od skawenów, to frezy mozna rzucic "on a frendly unit" a skoro gryzonie chca tegoz smoka ubic, to chyba niesa oni we frendly komitywie
a tak na marginesie, waldemarze nasz, specjalisto od skawenów, to frezy mozna rzucic "on a frendly unit" a skoro gryzonie chca tegoz smoka ubic, to chyba niesa oni we frendly komitywie
Cicho , to stare czasy, nie znałem wtedy zasadqwer pisze:a tak na marginesie, waldemarze nasz, specjalisto od skawenów, to frezy mozna rzucic "on a frendly unit" a skoro gryzonie chca tegoz smoka ubic, to chyba niesa oni we frendly komitywie
Jest jakies 50% szans ze zda, a jeszcze trzeba rzucic hita na scaterce .Tyfus pisze:A moze by tak potraktować smoczka Brass Orbem??
Morrok pisze:nekromanta
po drugie skaveny (po imperium) najlepiej sobie radzą ze smokami, ni wiem jaka tu filozofia- 2x6 jezzaile i 3x2 globki + storm banner i po sprawie
no co ty...
dla mnie smok to zawsze byl najgorszy wrog elektrowni
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.