to trzeba było od razu zapodać.Przemcio251 pisze:Na warseerze są już zdjęcia abomki...
Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Skaven 2nd wave
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jak dla mnie abomka ma potencjał- dobre malowanie dużo da tej figurce.
Klopa i latarka słabe w opór
Klopa i latarka słabe w opór
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
w kwestii abomki zgadzam się bardzo. Do tego trochę konwersji i wyjdzie z tego całkiem przyzwoity model... Jedyną zaletą katapulty/warplightinga wydaje się być to, że będzie można z tego bez problemu złożyć 2 maszyny.
ps. czy nie wydaje wam się, że szerokość podstawki abominacji to jednak 60 mm?
ps. czy nie wydaje wam się, że szerokość podstawki abominacji to jednak 60 mm?
Ostatnio zmieniony 20 gru 2010, o 20:10 przez gervaz, łącznie zmieniany 1 raz.
1. A jednak abomka jest na dzwonowej podstawce
2. działo i katapulta tak samo
3. nowy ikik niczy system
Czemu abomka chodzi na takich małych nóżkach?
2. działo i katapulta tak samo
3. nowy ikik niczy system
Czemu abomka chodzi na takich małych nóżkach?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
a dla mnie znowu abomka może być ładne malowanie zrobi ten model o wiele ciekawszym
latarka z dupy ;/ działo na kołach podobnych do dzwonu ;/ porazka, wole stara latare
pozostałe rzeczy nie najgorsze
napewno czesc tych modeli zakupie Tylko boje się ceny
latarka z dupy ;/ działo na kołach podobnych do dzwonu ;/ porazka, wole stara latare
pozostałe rzeczy nie najgorsze
napewno czesc tych modeli zakupie Tylko boje się ceny
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
-Abomka super, myślałem że jakiś badziew wydadzą ale jestem pod dużym wrażeniem.
Jest taka słodziutka i pulchniutka.
A te urocze małe nóżki.
Prawdziwe zło.
-Latarka jest ....
Da się z niej coś zrobić tylko trzeba działo zamontować na dole platformy.
-Ikkit wygląda w porządku.
Jest taka słodziutka i pulchniutka.
A te urocze małe nóżki.
Prawdziwe zło.
-Latarka jest ....
Da się z niej coś zrobić tylko trzeba działo zamontować na dole platformy.
-Ikkit wygląda w porządku.
abotka ok.
katapulta ok.
działo to jakiś głupi żart...
cała reszta ok.
jedyną zaletą działa/katapy rzeczywiście jest że kupując jedno mamy 2 bo nie wyobrażam sobie żeby ktoś wystawił działo takie jakie tu jest na obrazku...abominacje tak sobie właśnie wyobrażałem...
katapulta ok.
działo to jakiś głupi żart...
cała reszta ok.
jedyną zaletą działa/katapy rzeczywiście jest że kupując jedno mamy 2 bo nie wyobrażam sobie żeby ktoś wystawił działo takie jakie tu jest na obrazku...abominacje tak sobie właśnie wyobrażałem...
Ślepi jesteście i narzekacie.
A-Bombka jest fantastycznie i potwornie obrzydliwie piękna.
Doskonała.
War-grinder/Doom-Flayer i Ikit - fantastyczni.
Latarka moim zdaniem spoko - zwróćcie uwagę, jak duży jest ten model.
Katapka...nie wiem - słabo widać, ale zdycowanie najsłabsza z całej linii.
Tak czy inaczej - sprzedaż Abomki poleci w kosmos.
A-Bombka jest fantastycznie i potwornie obrzydliwie piękna.
Doskonała.
War-grinder/Doom-Flayer i Ikit - fantastyczni.
Latarka moim zdaniem spoko - zwróćcie uwagę, jak duży jest ten model.
Katapka...nie wiem - słabo widać, ale zdycowanie najsłabsza z całej linii.
Tak czy inaczej - sprzedaż Abomki poleci w kosmos.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
poczekajmy na cenęJaceK pisze:Tak czy inaczej - sprzedaż Abomki poleci w kosmos.
- gerald_tarrant
- Masakrator
abomka naprawdę fajna, ale jakoś dziwnie mi się kojarzy z tyranidami
a działo bardzo podobne imo do starego
a działo bardzo podobne imo do starego
na zdjęciach widać dwie wersje abominacji - złożone z różnych bitsów. Wydaje mi się, że będzie ich na tyle w pudełku, że z pomocą miliputu i greenstuffu spokojnie złoży się dwie
jesli chodzi o ceny - wygląda na to, że za abominacje i dzwiało/katapulte beda podobne do ceny zestawu dzwon/piec.
ikit claw faktycznie fajlepszy - lepszy nawet od swego starego modelu....
jesli chodzi o ceny - wygląda na to, że za abominacje i dzwiało/katapulte beda podobne do ceny zestawu dzwon/piec.
ikit claw faktycznie fajlepszy - lepszy nawet od swego starego modelu....
Abomka budzi we mnie mieszane uczucia . Wprawdzie jest pulchna i wielka, tak jak sobie to wyobrażałem, ale korpus ma trochę za duży. Cóż, dłuto i pędzel w dłoń i będzie naprawdę fajna abominancja (albo nawet dwie ).
Ikit jest świetny, co zaś się tyczy katapulty to widzę, że cwaniaki z GW starali się tak złożyć zestaw, by można było wyciągnąć jedynie jeden model (przykładem jest ten warp generator zaczepiony do katapy, słabo to wygląda). Spokojnie można to zastąpić standardowym kamulcem i przy okazji złożyć latarkę (oczywiście bez tych belek, bo to też niewypał ). Dlatego jestem jak najbardziej zadowolony z tego zestawu, wychodzi taniej .
Ikit jest świetny, co zaś się tyczy katapulty to widzę, że cwaniaki z GW starali się tak złożyć zestaw, by można było wyciągnąć jedynie jeden model (przykładem jest ten warp generator zaczepiony do katapy, słabo to wygląda). Spokojnie można to zastąpić standardowym kamulcem i przy okazji złożyć latarkę (oczywiście bez tych belek, bo to też niewypał ). Dlatego jestem jak najbardziej zadowolony z tego zestawu, wychodzi taniej .
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, o 08:17 przez Tredor, łącznie zmieniany 1 raz.
Woooach! Nareszcie !!!!11111one one one
Abomka jest zajebista, aczkolwiek na pierwszy rzut oka pomyślałem sobie - WTF?
Działo się ustawi na zwykłej podstawce z plasticardu jakieś koła dorobi i będzie dobrze. I to ładne i PG
Ikit bardzo fajny, a jedyne co do mnie najbardziej rozczarowało to doomflayer. jakiś taki mały i w ogóle średnio mi podchodzi.
Abomka jest zajebista, aczkolwiek na pierwszy rzut oka pomyślałem sobie - WTF?
Działo się ustawi na zwykłej podstawce z plasticardu jakieś koła dorobi i będzie dobrze. I to ładne i PG
Ikit bardzo fajny, a jedyne co do mnie najbardziej rozczarowało to doomflayer. jakiś taki mały i w ogóle średnio mi podchodzi.