8 Edycyjna Liga CYTADELI 2500
Re: 8 Edycyjna Liga CYTADELI 2500
Otoz to 

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Tak mamy kilkanascie osob gleboko gdzies... Stary... Co was to w ogole obchodzi? Jestes ciekawy czy ktoregos z nas wyprzedzisz i bedziesz 10 zamiast 12? Nie zasniesz bez tego?
Bartys, ty tez sie uspokoj... Gdzie przeginamy palke? Maciek byl chory, a pozniej ja nie mialem czasu. Rozumiem, ze dazysz do tego, zeby organizator dal nam remis, tak? Bo innego powodu nie widze.
Bartys, ty tez sie uspokoj... Gdzie przeginamy palke? Maciek byl chory, a pozniej ja nie mialem czasu. Rozumiem, ze dazysz do tego, zeby organizator dal nam remis, tak? Bo innego powodu nie widze.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nie Rince, j**ie mnie to czy będę pierwszy czy drugi. Te kilka pts do ligi mnie w żaden sposób nie zbawi. Ja to mówie bo jak się mówi "ktoś był chory zagramy jutro" to myślę że powinno się dążyć do jako takiego żwawego zagrania tej bitwy a nie na zasadzie "dobra chrzanić przecież i tak na nas muszą poczekać"
pozdro eot z mojej strony i wesołych świąt
pozdro eot z mojej strony i wesołych świąt
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Napiszcie jak wam poszło 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..