dobilbym W.lionow do 500pkt dajac czampowi ward na ogien

Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Co to jest Standard of Discipline, w AB go nie ma, a w przedmiotach ogólnych go nie widze?Asassello pisze:super działa Standard of Discipline.
Wsadzasz BSB do oddziału i nagle WL mają stubborn na Ld 10 z przerzutem
Jest w RB.Volondil pisze:Co to jest Standard of Discipline, w AB go nie ma, a w przedmiotach ogólnych go nie widze?Asassello pisze:super działa Standard of Discipline.
Wsadzasz BSB do oddziału i nagle WL mają stubborn na Ld 10 z przerzutem
Wcale nie. O wiele bardziej cieszy rzucenie na nich brzytwyAsassello pisze:Life, nic tak nie cieszy jak wskrzeszanie PG
W sumie racja. Jakby zajmowało tylko 2 DD to można byłoby ją wziąć.swieta_barbara pisze:BoH jest slaby. Zzera Ci BOS, vortexa i banner. No kaman. A jak nie wylosujesz vaula, to moze byc slabo. Mniej stabilne IMO.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą