![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
czy HE nie obowiązuje ten zapis:Szymon pisze:30 White Lions @ 495.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Pelt; Standard; Musician; Guardian
?Unit sizes are limited as follows:
Maximum of 40 models or 450 points (including all command, upgrades, magic items/banners). This restriction applies during the creation of the roster - unit size/cost may be increased during the game (for example - by joining characters to the unit).
Nie oszukuj się weszły 4 trzynastkiDenis pisze:wkurzasz mnie szymek na 6 tur magii weszły 3 x trzynastki. Z dupy zagrąłes bo zrobiłem ci kanapke co niepowinno mieć miejsca . Monki rzeźniły aż miło. Tak więc przestań mi o farcie mówic. Ok abomka wstała ale na 1 woundzie wiec z dupy bo zaraz padła. I jeszcze próbowałeś wałkować. Weź tak się nie tłumacz tylko weź to na klate. ( Pamietny tekst z turnieju)
TE 2 klocki z boku się cofały żeby nie dostać szarży WL przypominam ciDenis pisze:hmm WL mieli przed mordą 2 klocki slavów na boku clanraty i stormy z grugiego boku doomwhell a na Ciebie poszły monki. Jenda tura i wszystko by na Ciebie poszło. Tym bardziej ze ciebie mało co zostało i nawet slavy miały szanse ten klocek dokończyć
A ty uważasz że 15 pkt dużo za to co robią WL to śmieszny jesteś. Demony są z dupy w porównaniu z Elfami więc nie mów że są lepsze.
Right, miało być 2 PDRelosu pisze:raczej 2 PD
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ta i całą armię zrobię klocek 100 BL z 4 heraldami byś przypadkiem hate nie ściąbną dla obstawy zrobię 2x furie by mieć 3unity i generała by nie było fer.... zastanów się co mówiszSzymon pisze:Khumanor@- Ale elfy mają elite za 15pkt i jest to bardzo dużo, gdzie demony mają za 12pkt kolesia z 5S i KBw corach!!