BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
czy rabarbar jest black orkiem?
pytam bo gram O&G i jak jest to automatycznie moge zrobić normalne WAAAGH z generała a potem jego specjalne przez co on i jego oddział idą 2d6 przed szarrzami
pytam bo gram O&G i jak jest to automatycznie moge zrobić normalne WAAAGH z generała a potem jego specjalne przez co on i jego oddział idą 2d6 przed szarrzami
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
- Aron_Banalny
- Masakrator
bazyle nie mogą dołączać się do unitów
- swieta_barbara
- habydysz
ProntoRince pisze:Kacper, znajdziesz dla mnie jakiegos siebie?
Z regulaminu:
Bazyliszki
Zasady:
1. Każdy gracz może wybrać jednego Bazyliszka, który będzie towarzyszył jego armii przez okres trwania turnieju.
2. Bazyliszek jest na stałe przypisane do danego gracza i musi być uwzględniony w rozpisce.
3. Jeśli gracz zdecyduje się na wystawienie Bazyliszka musi posiadać odpowiedni pomalowany model.
4. Bazyliszki są warte 100 punktów, lub 1 break point. Na potrzeby składania rozpiski Bazyliszki warte są 0 punktów.
5. Bazyliszki traktowane są jako bohaterowie i wystawieni są razem z bohaterami.
6. Bazyliszki nie mogą dołączać do oddziałów.
7. Bazyliszki nie mają zasad modeli, które imitują, poza tymi, które podano w ich opisie.
8. Na Bazyliszki można normalnie rzucać czary i atrybuty domen.
9. Bazyliszek nie może być generałem.
Zabić czy zranić? Czy można go zdjąć ze stołu czarami typu dwellers, albo zmniejszając mu T do 0?Ty gówno - Niebieskiego nie można zabić.
Lidder pisze:Zabić czy zranić? Czy można go zdjąć ze stołu czarami typu dwellers, albo zmniejszając mu T do 0?Ty gówno - Niebieskiego nie można zabić.
Feta Feta! - na Niebieskiego nie działa żadna magia, sojusznicza i wroga, podobnie atrybuty domen.