Być może w VI edycji smok był po prostu niegrywalny, dlatego nie było potrzeby o nim pisania, choc ja na nim grałem
W VII ed. Star dragon był bardzo oczywisty i po prostu sie go brało, a jak jest teraz?
Jak wiadomo smoczy lord ma ogromną konkurencję w postaci arcymaga, a moze anwet i arcymagów. Być moze pójście w magię to wybór skuteczniejszy. Ale ja chce grac na smoku i teraz jak on się sprawuje w VIIIed? Jeszcze ani razu nie grąłem na te nowe, szarlatańskie zasady ale być może za niedługo sie skusze.
Co więcej, czyżby SD miał konkurenta w postaci młodszego moon dragona? Po wypowiedzi Asasela:
a co z mniejszymi punktami, czy sun dragon też da radę jeśli nie zmieścimy nawet moondragona? Po prostu pytam bo na gre nie mam zbyt wiele czasu, a od czasu do czasu przychodzi mi ochota, tylko warunek musi być spełniony, mianowicie smok musi być w rozpiscegrałem na Stardragonie na format EURO - smok spisuje się całkiem dobrze, trzeba mu tylko do obstawy dać BSB na orle
No i rozważyć czy nie zamienić SD na MD, ale to nie jest odpowiedni do tego temat!
witam z powrotem