Tak.Aron_Banalny pisze:Jacek, byłeś na zeszłorocznym Bazylu?
Po co te złośliwości?Kalesoner pisze:Miło, że to jednak rozumiesz.JaceK pisze:Wasz turniej, Wasze grabki.
Tak.Aron_Banalny pisze:Jacek, byłeś na zeszłorocznym Bazylu?
Po co te złośliwości?Kalesoner pisze:Miło, że to jednak rozumiesz.JaceK pisze:Wasz turniej, Wasze grabki.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
omija to.Aron_Banalny pisze:czy niebieski się sypie jak zwykły anded? czy zasada Ty gówno omija to?
a czy Varghulf jest czarodziejem?Domino pisze:Zgodnie z zasadą Vampire, Niebieski jest czarodziejem pierwszego poziomu i włada domeną wampirów?
tzn?Irek_Dwarf pisze:Bazyliszka trzeba w rozpisce uwzględnić ?
Asassello pisze:a czy Varghulf jest czarodziejem?Domino pisze:Zgodnie z zasadą Vampire, Niebieski jest czarodziejem pierwszego poziomu i włada domeną wampirów?
napisz jakiego bierzeszIrek_Dwarf pisze:Chodziło mi o to czy mam go wrzucić do rozpiski, czy tylko napisać jakiego biorę.
moim zdanie, nie.Byłem przekonany, że nie jest czarodziejem, po prostu wskazuje Wam błąd. Varghulf nie jest bohaterem, a Bazyliszki traktowane są jak bohaterowie. Tak więc Niebieski jako postać- Wampir powinien być czarodziejem. Myślę, że gdyby ktoś wam na turnieju to wskazał, to by trzeba było to zaakceptować, czyż nie ?
RAW pisze:Niebieski jest characterem (jak każdy Bazyliszek) i ma zasadę "Vampire", więc zgodnie z opisem tej zasady z kodexu VC ma 1lvl wizard. Dzięki tej samej zasadzie może maszerować i nie sypie się, gdy nie ma generała.
Raczej do organizatorów/sędziów by należała decyzjaDomino pisze: gdyby to wyszło na samym turnieju to raczej trzeba by było zaakceptować zasady
tru. Jakbys sie zapytal na turnieju odpowiedz bylaby, ze nie jest czarodziejem i musialbys zaakceptowac zasady...Domino pisze:Wiadomo nie wiadomo. Wolałem Wam powiedzieć teraz, byście w porę zmienili, bo gdyby to wyszło na samym turnieju to raczej trzeba by było zaakceptować zasady