Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
Re: Skaven 2nd wave
Gamesrus zamieściło już większość produktów, ceny naprawdę mi się podobają (i nie, nie jestem ich pracownikiem ).
Tak z ciekawości - ktoś z was widział może sklep o konkurencyjnych cenach w strosunku do tego wymnienionego powyżej?
Tak z ciekawości - ktoś z was widział może sklep o konkurencyjnych cenach w strosunku do tego wymnienionego powyżej?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Nie wydaje mi się, do budowy obu potrzeba zarówno całego drewnianego rusztowania, jak i belki wspierającej lufę działa oraz ten kawał spaczenia (albo jako generator błyskawic w dziale, albo jako przeciwwagę w katapulcie).
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Z drugiej strony to dobrze, mniejsze wydatki
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Warlittera i warlorda na rat ogrze - wtedy będziemy mieli wszystkie opcje. No i przydaliby się nowi night runners, bo stare figurki są obleśne. A tak poza tym to oczywiście masz rację, więcej nie trzeba.
Skoro nadchodzi nowy rok, możemy sobie tutaj posnuć różne marzenia odnosnie skavenów - nie ważne, jak małą mają szansę na realizację... Mi np jeszcze brakuje:Goglem pisze:A czego wam jeszcze w tej armii brakuje. Mamy wszystkie rary, wszystkie specjale, wszystkie weapon teemy, wszystkie cory, już wszystkich herosów i lordów. Czego ci jeszcze do szczęścia potrzeba ??
- plastikowych jezzaili, globadierów, censer bearerów i gutter runnerów
- zestawu warlord, warlitter, boneripper, chieftain i standard bearer - jak do imperium, w.elfów i orków
- jakieś bitsy do robienia skaveńskiej scenerii
- sensowna książka dodatkowa do skavenów - oprócz wzorów malowania figurek scenariusze, bohaterowie specjalni, nowe magiczne przedmioty, specjalne jednostki, zasady do kampanii, alternatywne czary itp.
- sensowna planszówka o skavenach - np podobna do chaos in the old world
- zmienione czary podstawowe do skavenów - by były podobne do tych z podręcznika podstawowego (tzn skalowalne efekty i poziomy trudności)
- plastikowi slaves'i - pakowani po 40 w pudełku
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dziwne że jeszcze nikt nie wymienił.
Mnie najbardziej brakuje nowego (może być plastikowy) Vermin Lorda
Mnie najbardziej brakuje nowego (może być plastikowy) Vermin Lorda
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Popieram - to się bardzo by przydało.gervaz pisze: zestawu warlord, warlitter, boneripper, chieftain i standard bearer - jak do imperium, w.elfów i orków
Wkrótce w Forge World.gervaz pisze:sensowna książka dodatkowa do skavenów - oprócz wzorów malowania figurek scenariusze, bohaterowie specjalni, nowe magiczne przedmioty, specjalne jednostki, zasady do kampanii, alternatywne czary itp.
A co do maszyn - dobra, że amata i klopa w jednym boxie.
Armatę robimy a la stary model, klope normalnie, lecz bez kół (i z innym obciążnikiem).
I mamy 2 maszyny w cenie jednej.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Eeeee jakto? Bo chyba nie załapalem tego?krusk pisze:Wkrótce w Forge World.gervaz pisze:sensowna książka dodatkowa do skavenów - oprócz wzorów malowania figurek scenariusze, bohaterowie specjalni, nowe magiczne przedmioty, specjalne jednostki, zasady do kampanii, alternatywne czary itp.
Luciu pisze:Eeeee jakto? Bo chyba nie załapalem tego?krusk pisze:Wkrótce w Forge World.gervaz pisze:sensowna książka dodatkowa do skavenów - oprócz wzorów malowania figurek scenariusze, bohaterowie specjalni, nowe magiczne przedmioty, specjalne jednostki, zasady do kampanii, alternatywne czary itp.
I would like to get my hands on a Forgeworld Giant. I have lots to trade, to include a huge variety of Empire stuff
There is really too much to list it all, but some of the bigger stuff:
Tzar on Bear
Knights
Handgunners
Archers
Greatswords
Swordmen unit
Wizards (mounted and on foot)
Skaven Warp cannon
Clan rats
about 10 SM's with death squad shoulder pads and bolters
enough night goblins to sink a ship
Orc Archers
Orc Warriors (double handweapon onez)
I also run a painting business, so if you would rather work out a deal for some painting I would consider that as well.
Thanks Dakka
nie spodziewam sie fajerwerkow po forgeworldowych klanratach. te GW są poprostu uber zajebiste.
A co do nowych night runnerow to dobrze by bylo jakby zostały stare modele, bo takto już z niczego się nie będzie dało zrobić jakiejś sęsownej bandy do mordheima.
A co do nowych night runnerow to dobrze by bylo jakby zostały stare modele, bo takto już z niczego się nie będzie dało zrobić jakiejś sęsownej bandy do mordheima.
kup teraz stare modele na zapas i problem z głowy z bandami do mordheima xD
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688