[12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławek]
Re: [12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławe
W tym samym miejscu i czasie mamy turniej czterdziestki... To pod jednym dachem się spotkamy ?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
ZdrajcaWilqu pisze:Shinue bede ale zapisalem sie na krucjate w warhammera 40k wypisz mnie z wfb
Jeśli no brain określa Twoja osobowośc to szkoda mi ciebie.Nijlor pisze:Pierniczysz Fajna jest taka jajtowa, czacha tak nie dymi....
Armata strzela tam gdzie chcemy co realnie rzecz biorac jest raczej niemozliwe
Skirmiszerzy nie widza co za plecami im siedzi ironiczne
1lwl maga może przeszadkowac pół armii zaskakująco ironiczne
oddział jednych z najbardziej tchórzliwych istot jakimi sa clanraty staja sie dzieki stedfast koksami banalnie idiotyczne
wymieniac by dalej ofkoz to moje zdanie ale nie piernicze
Co do lajtu to nie edycja go określa a gracze nieuważasz? A czacha zawsze dymiła i bedzie dymiła graczom którzy szukaja kolejnych wygięc....
Przypominam aby swoimi postami nie obrazac innych uzytkownikow forum, odnosic sie do siebie z szacunkiem oraz swoje poglady ujawniac nie adresujac ich tak aby kogos urazily. Wiekszosc uzytkownikow, ktorzy pozostali z batlem i uzywaja tego forum, nie maja az tak skrajnych pogladow lub maja je w odniesieniu do 40k, ktora wg mojego zdania jest gra uproszczona do maksimum dla ludzi ktorzy nie lubia sie zmeczyc. Dziwi mnie to, ze po "rezygnacji z batla" ciagle wylewasz swoje zale na batlowym forum. Czy jest to spowodowane tym ze na forum 40k nikt nie zwraca na taki jazgot uwagi? Tutaj tez nie bedzie to tolerowane.
Pozdrawiam
Lohost
Bierzesz wiadro kości i dłubiąc w nosie odrzucasz jedynki... Po czym z uśmiechem stwierdzasz wygrałem/przegrałem... Co innego przy grzańcu/piwku. I tylko do tego się ona nadaje... Figurki zostały te same, gra jest zupełnie inna...Nijlor pisze:Pierniczysz Fajna jest taka jajtowa, czacha tak nie dymi....
Malkontentom sugeruję przerzucić się na forum dotyczące 40 -tki, jak również wątki turniejów 40-tkowych. Ta edycja jest maksymalnie bezstresowa, a to dla mnie najważniejsza cecha gry, w którą gram dla, uwaga, przyjemności.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Łojezuu ale powaga, trochę luzu panowie Jak Byro, bez ciśnienia wystarczy mi go w robocie....
A jeśli idzie o no brain, to owszem, wczoraj np. łoiłem 2 h w DOOM 2 żeby się wyzerować ....
No czacha dymi jak próbuje złożyć grywalną nurglową rozpę DoCH
Tak jak mowi Nijlor, bez cisnienia prosze. Troche zeszla rozmowa na tematy nie zwiazane z turniejem, przypominam po co istnieje ten watek i temat oraz bardzo prosze o trzymanie sie tematyki. Jesli ktos ma zamiar kontynuowac dyspute na temat 8 ed to jest do tego wydzielony temat. Takze chcialbym zauwazyc, ze temat nie sluzy do zmuszania graczy do udzialu, ale do zachecania do dobrowolnego udzialu.
Pozdrawiam
Lohost
A jeśli idzie o no brain, to owszem, wczoraj np. łoiłem 2 h w DOOM 2 żeby się wyzerować ....
No czacha dymi jak próbuje złożyć grywalną nurglową rozpę DoCH
Tak jak mowi Nijlor, bez cisnienia prosze. Troche zeszla rozmowa na tematy nie zwiazane z turniejem, przypominam po co istnieje ten watek i temat oraz bardzo prosze o trzymanie sie tematyki. Jesli ktos ma zamiar kontynuowac dyspute na temat 8 ed to jest do tego wydzielony temat. Takze chcialbym zauwazyc, ze temat nie sluzy do zmuszania graczy do udzialu, ale do zachecania do dobrowolnego udzialu.
Pozdrawiam
Lohost
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4