Filery w HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Filery w HE
Witam. Czego urzywacie jako filerów w HE? Ja np planuje zrobić na podstawkach 40x40 kilka filerów i zastanawiam się co na nich umieśćić. Nie chce dawać na nie żadnych figurek z konkretnego oddziału, bo chce żeby dało się ich urzywać jednoczesnie np w oddziale white lionsów i phenix guardów.
Myślałem np żeby zrobić na nich jakies mini laski typu 3 drzewa obok siebie, ewentualnie obeliski z zestawu smoka HE. Macie jeszcze jakieś inne pomysły?
Myślałem np żeby zrobić na nich jakies mini laski typu 3 drzewa obok siebie, ewentualnie obeliski z zestawu smoka HE. Macie jeszcze jakieś inne pomysły?
Zabity Dark Elf z wbitą wen bronią ręczną (jako, że każdy tak czy siak taką ma).
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
tu masz moj filler do WL.
ja myślę teraz nad WL stojącym na głowie smoka na podstawce 40x40
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Master of reality
- Oszukista
mam nadzieję że smoka chaosuWojtuśŚ pisze:ja myślę teraz nad WL stojącym na głowie smoka na podstawce 40x40
I sold my soul for rock'n roll
Pokombinuj. Moze to byc np jakas skala na szczycie ktorej stoi SM w jakiejs dynamicznej pozie, albo zabija jakas potwore
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Powiedzałbym raczej, że to ogr który zjadł SM i z jego zbroi zrobił sobie swój pancerz