Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Re: Prawie jak blog! (UP 23-12-2010) - Neuroshima Tactics!

Post autor: Bizon »

Witam, z racji tego, że już mogę prezentuje pierwsze foto figurki (na zdjęciu niestety nieskończona, niemniej zdjęcia finalne mam i po nowym roku wrzucę) do nowego polskiego systemu skirmishowego Neuroshima Tactics!
Obrazek
Finalnie został nieco powyciągany tu i ówdzie oraz przybrudzony pigmentami, no i pojawiły się kępki trawki ;)
Jako ciekawostkę podam skalę figurki, figurkom z NS:T najbliżej jest do tych z lotra z tym, że ich anatomia jest bardziej realistyczna jeśli chodzi o proporcje.
Wkrótce kolejne modele, bo parę ich jeszcze mam ;D
Ostatnio zmieniony 23 gru 2010, o 17:57 przez Bizon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Post autor: Eriks281 »

Trochę to pojechałem na oficjalnej stronie ,ale tutaj wygląda to o wiele lepiej ,bo lepsze zdjęcia.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!

- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.

Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Nie szkodzi, miałeś prawo, oficjalne zdjęcie też mi nie leży, dlatego i tu i na oficjalnej wrzuciłem własne foto ;) Cieszę się, że się choć trochę bardziej się spodobał i liczę, że kolejne prace będą już nieco lepiej przyjęte. Mam jak coś własne zdjęcia ;D

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Czekam z niecierpliwością.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Malowanie spoko, zastrzeżenia mam do samego modelu, czy ta głowa nie jest przypadkiem odrobinkę za mała :? .

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Wydaje mi się, że jest ok ale ekspertem nie jestem. Błędne wrażenie mogą potęgować dość duże naramienniki, ogólnie model może nie miażdży ale jest spoko. Reszta modeli do Hegemoni jest za to mym skromnym zdaniem całkiem udana zwłaszcza jeden wzór którego niestety nie miałem jeszcze okazji malować:( W zasadzie jakby się zastanowić to chyba ten model jest najsłabszy z pośród wszystkich modeli wszystkich frakcji, przynajmniej z tych kilkudziesięciu które do tej pory widziałem.

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

To idealny na pierwszy ogień. -.- :D

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

To tylko moje zdanie, no i warto zauważyć, że wcale nie mówię, że jest słaby! Jest ok, po prostu inne są zajebiste :>

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

bardzo fajny :) Czy można wiedziec, gdzie znajdę inforamcje nt tego systemu? Uwielbiam neuro rpg, a bitewniak były myślę sprośny :D

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Witam, wstawiam foto kolejnego hegemończyka, tym razem punk. Po nowym roku wrzucę więcej rzutów, gdyż na chwile obecną nie dysponuje większą ich ilością.
Obrazek
Zapraszam do komentowania!

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

O wiele lepszy od poprzedniego ,ale znowu główka jakaś dziwna. Ogólnie wszystko spoko ,a szczególnie podobają mi się moro na spodniach. =D>

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Przydałoby się chyba pomalować broń palną np gunmetalem ModelMaster albo zbliżonym... wyglądałaby chyba lepiej. Wąsacz ma całkiem fajne kamo na spodenkach.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Bardzo dynamiczna poza, podoba mi się także kosa i gaz maska.Malowanie jak najbardziej spoko :wink: , kamo klasa =D> .

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Bardzo klimatycznie :) Świetnie wyszły spodnie i obdrapany znak na podstawce.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Figurka - bomba !!! Ale znak robi najlepsze wrażenie. Słowa uznania =D>
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

inmo dziwna poza i taka niewymiarowa. myślałem że to konwersja
]arrrr

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wygląda jakby się potykał o przewrócony znak drogowy. Jeśli to efekt zamierzony to bomba. :)

Awatar użytkownika
Lires
Ciasteczkowy Potwór

Post autor: Lires »

Bardzo fajna figurka tak realistyczna, tak jak lubie.
Super wyszedł znak a dokładnie efekt rdzy gratulacje.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Witam, udało mi się skończyć Ultramarines'owego Chaplain'a nad którym siedziałem już od baaaardzo dawna, po raz pierwszy spróbowałem NMM. Jestem całkiem zadowolony z ostatecznego rezultatu, mam nadzieje, że i wam się spodoba :)
Jak zawsze mile widziane komentarze!
Obrazek

ODPOWIEDZ