Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prawie jak blog! (UP 23-12-2010) - Neuroshima Tactics!
Witam, z racji tego, że już mogę prezentuje pierwsze foto figurki (na zdjęciu niestety nieskończona, niemniej zdjęcia finalne mam i po nowym roku wrzucę) do nowego polskiego systemu skirmishowego Neuroshima Tactics!
Finalnie został nieco powyciągany tu i ówdzie oraz przybrudzony pigmentami, no i pojawiły się kępki trawki
Jako ciekawostkę podam skalę figurki, figurkom z NS:T najbliżej jest do tych z lotra z tym, że ich anatomia jest bardziej realistyczna jeśli chodzi o proporcje.
Wkrótce kolejne modele, bo parę ich jeszcze mam ;D
Finalnie został nieco powyciągany tu i ówdzie oraz przybrudzony pigmentami, no i pojawiły się kępki trawki
Jako ciekawostkę podam skalę figurki, figurkom z NS:T najbliżej jest do tych z lotra z tym, że ich anatomia jest bardziej realistyczna jeśli chodzi o proporcje.
Wkrótce kolejne modele, bo parę ich jeszcze mam ;D
Ostatnio zmieniony 23 gru 2010, o 17:57 przez Bizon, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę to pojechałem na oficjalnej stronie ,ale tutaj wygląda to o wiele lepiej ,bo lepsze zdjęcia.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Nie szkodzi, miałeś prawo, oficjalne zdjęcie też mi nie leży, dlatego i tu i na oficjalnej wrzuciłem własne foto Cieszę się, że się choć trochę bardziej się spodobał i liczę, że kolejne prace będą już nieco lepiej przyjęte. Mam jak coś własne zdjęcia ;D
Wydaje mi się, że jest ok ale ekspertem nie jestem. Błędne wrażenie mogą potęgować dość duże naramienniki, ogólnie model może nie miażdży ale jest spoko. Reszta modeli do Hegemoni jest za to mym skromnym zdaniem całkiem udana zwłaszcza jeden wzór którego niestety nie miałem jeszcze okazji malować:( W zasadzie jakby się zastanowić to chyba ten model jest najsłabszy z pośród wszystkich modeli wszystkich frakcji, przynajmniej z tych kilkudziesięciu które do tej pory widziałem.
To tylko moje zdanie, no i warto zauważyć, że wcale nie mówię, że jest słaby! Jest ok, po prostu inne są zajebiste :>
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Witam, wstawiam foto kolejnego hegemończyka, tym razem punk. Po nowym roku wrzucę więcej rzutów, gdyż na chwile obecną nie dysponuje większą ich ilością.
Zapraszam do komentowania!
Zapraszam do komentowania!
O wiele lepszy od poprzedniego ,ale znowu główka jakaś dziwna. Ogólnie wszystko spoko ,a szczególnie podobają mi się moro na spodniach.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo klimatycznie Świetnie wyszły spodnie i obdrapany znak na podstawce.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wygląda jakby się potykał o przewrócony znak drogowy. Jeśli to efekt zamierzony to bomba.
Witam, udało mi się skończyć Ultramarines'owego Chaplain'a nad którym siedziałem już od baaaardzo dawna, po raz pierwszy spróbowałem NMM. Jestem całkiem zadowolony z ostatecznego rezultatu, mam nadzieje, że i wam się spodoba
Jak zawsze mile widziane komentarze!
Jak zawsze mile widziane komentarze!