Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 01.01.2011 squigs
Sympatyczne. Mam jednak malutką uwagę natury estetycznej- ten milutki „czampion” mógł by mieć bardziej wyróżniony język. Troszku zlewa się z dziąsłami.
Mam również takiego i tak sobie myślę że chyba czas najwyższy pomalować staruszka
Mam również takiego i tak sobie myślę że chyba czas najwyższy pomalować staruszka
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wooow.... chciałbym miec taka siostre ... albo zone chociaz siuu....
Ukłony i pozdrowienia dla mistrzyni
Ukłony i pozdrowienia dla mistrzyni
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wrzucam zaległe zdjęcia doomseekerów. Nie wiem czemu nie chcieli chłopaki na zdjęciach ładnie wyjść.
Wkurzyłem się i postanowiłem, że wreszcie pomaluje jakieś swoje krasnoludy. Na początek trzech typków, dwóch było zaczętych dawno temu więc tylko dokończeni, jeden pomalowany od podstaw. Malowane bez spuszczania się nad nimi, tak, żeby pasowali do reszty armii.
Tak więc przedstawiam muzyka thundererów, kusznika i muzyka kuszników.
Wszelkie komentarze mile widziane
Pozdrawiam
Wkurzyłem się i postanowiłem, że wreszcie pomaluje jakieś swoje krasnoludy. Na początek trzech typków, dwóch było zaczętych dawno temu więc tylko dokończeni, jeden pomalowany od podstaw. Malowane bez spuszczania się nad nimi, tak, żeby pasowali do reszty armii.
Tak więc przedstawiam muzyka thundererów, kusznika i muzyka kuszników.
Wszelkie komentarze mile widziane
Pozdrawiam
Doskonałe. Robią zajebiste wrażenie. Wielka pochwała za dobór kolorów i intensywność barw.
Mam tylko 1 sugestię: Podstawki mogły by być nieco mniej schematyczne (trawka,kamyk, gleba i to niemal w tych zamych miejscach)
Mam tylko 1 sugestię: Podstawki mogły by być nieco mniej schematyczne (trawka,kamyk, gleba i to niemal w tych zamych miejscach)
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nareszcie krasie, nareszcie
Jak zwykle gniotą - wszyscy, jedna uwaga - ZA DUŻO TŁA A ZA MAŁE FIGSY
daj większe zbliżenie, coby można było się bardziej nacieszyć
Jak zwykle gniotą - wszyscy, jedna uwaga - ZA DUŻO TŁA A ZA MAŁE FIGSY
daj większe zbliżenie, coby można było się bardziej nacieszyć
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Super modele Doomseekerów Bardzo mi się podobają, od razu widać, że to świry, co podkreśliłeś fajnie malowaniem
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Teraz to zajebioza MORE