Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
Re: Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
no mnie niestety tez nie bedzie bo zapierdalam po pracy do pracy ,czasu brak ale zwiastuje to pieknie pomalowana armie ,gdyz miedzy innymi srodki na to piekne dzieło są zbierane.
dozobaczenia na spotkaniu.
dozobaczenia na spotkaniu.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
ja z Starbuck będziemy, Bałagan ma na rano więc pewnie też przybywaWAAAGH pisze:kto sie wybiera w środe??
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
ja na 50% bede bo nie wiem jak z robotą.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Bałagan jednak ma 2 zmianę, więc go nie będzie... Kumek zjawiasz się?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
w pizzerii, adres w pierwszym pościeJarekK pisze:dobra spoko a gdzie ten patrol w planszuweczce czy sfan?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
jest okKhumanor pisze:1. ogarnij się Jarekk
2. będę w środę
3. chcecie zmianę regulaminu czy taki jest oki ?
przyszłościowo wnoszę przemyślenie czy podnieść punkty do 1200ptk.
W ogóle to w lutym (po sesji) jak ktoś ma ochotę na sparingi z łatwym przeciwnikiem na 1200-1500 (na początek) to dajcie znać na pw.
PS/ na prima a prilis albo dzień dziecka wnoszę postulat o battla gumisiowego:
Zniszczone jednostki ze smakiem zjadamy albo nabijamy na szpilkę - wedle gustu.
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
a jak to się ma do wampirów?Starbuck pisze:Khumanor pisze:1. ogarnij się Jarekk
PS/ na prima a prilis albo dzień dziecka wnoszę postulat o battla gumisiowego:
Zniszczone jednostki ze smakiem zjadamy albo nabijamy na szpilkę - wedle gustu.
przeciwnik zjada
wskrzeszanie
wkładasz mu dwa paluszki do gardła i chłopaki wróciły na stół