Xeniowe malunki .
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Xeniowe malunki .
Witam , na dziś skarsnik
No masz racje że skarsnik , a szturchaniec poszedł szukać grzyba a tak naprawde nie jest doklejony jeszcze bo chce żeby fajnie wyszedł a jakoś grzyb mi niewychodzi
No masz racje że skarsnik , a szturchaniec poszedł szukać grzyba a tak naprawde nie jest doklejony jeszcze bo chce żeby fajnie wyszedł a jakoś grzyb mi niewychodzi
Ostatnio zmieniony 2 maja 2011, o 14:08 przez XenoX, łącznie zmieniany 3 razy.
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
A gdzie jest snot z grzybem?
Poza tym bardzo prawidłowy Skarsnik*. Trawka bardzo mi się podoba. Gobbla już mniej, przydałoby się trochę zęby pocisnąć (metoda kreseczkowa) i zwashować metal na brązowo. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych modeli do tej armii, i to nie tylko dzięki snotlingowi z grzybem, sprawia również wrażenie dużego i po prostu ładnie wygląda. Poza tym squigi to chyba moje ulubione zwierzaczki wymyślone przez GW (nie ma to jak żywy, skaczący grzyb, pożerający to na co spadnie ), a ten prezentuje się nad wyraz okazale.
Poza tym mogłeś jednak oświetlić je jakoś bardziej od przodu (tak wiem, sam nie robię lepszych zdjęć), niektóre miejsca zdają się być niedoświetlone, inne wręcz przeciwnie i trudno cokolwiek więcej stwierdzić, jeśli chodzi o aspekt techniczny.
*To jak on się w końcu nazywa? Skarsnik czy Skarsink?
Poza tym bardzo prawidłowy Skarsnik*. Trawka bardzo mi się podoba. Gobbla już mniej, przydałoby się trochę zęby pocisnąć (metoda kreseczkowa) i zwashować metal na brązowo. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych modeli do tej armii, i to nie tylko dzięki snotlingowi z grzybem, sprawia również wrażenie dużego i po prostu ładnie wygląda. Poza tym squigi to chyba moje ulubione zwierzaczki wymyślone przez GW (nie ma to jak żywy, skaczący grzyb, pożerający to na co spadnie ), a ten prezentuje się nad wyraz okazale.
Poza tym mogłeś jednak oświetlić je jakoś bardziej od przodu (tak wiem, sam nie robię lepszych zdjęć), niektóre miejsca zdają się być niedoświetlone, inne wręcz przeciwnie i trudno cokolwiek więcej stwierdzić, jeśli chodzi o aspekt techniczny.
*To jak on się w końcu nazywa? Skarsnik czy Skarsink?
Sztandar jest ekstra, jeśli chodzi o konwersję. Naprawdę nieźle wyszedł, jednak nad malowaniem musisz jeszcze popracować. Za to rogi u psów chaosu mogłeś sobie podarować, chociaż same psy są lepsze niż te rachityczne wilczki.
Fakt niemaluje świetnie z racji braku czasu , praca , szkoła i co jeszcze ? Grabz fakt teraz gobliny podobne są do wargów z LotR-a ale goblińskie wilki zupełnie niepasowały
Klafuti , wilki specjalnie dałem od chaosu i dlatego gobliny trzymają je na łańcuchach bo one je łapią
Klafuti , wilki specjalnie dałem od chaosu i dlatego gobliny trzymają je na łańcuchach bo one je łapią
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
Siemka , dawno tu niebyłem , salamandra malowana na zlecenie , ciężko przy sztucznym świetle zrobić fotke więc dla ułatwienia zrobiłem tez w częściach , naprawde prosze o porady , bo chciałbym się rozwinąć .
Jak wam sie podoba ?
Jak ktoś sie zastanawia skąd krosty na ciele to dorobiłem z piasku żeby wash na końcu nadał fajny efekt
Jak wam sie podoba ?
Jak ktoś sie zastanawia skąd krosty na ciele to dorobiłem z piasku żeby wash na końcu nadał fajny efekt
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
malowanie poprawne aczkolwiek jeśli o mnie chodzi to kolorystyka nie taka jak ja sobie wyobrażam u lizaków
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
nie, ale mogą być jaskrawo pomarańczowe
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
Zgadzam się z Booxim: u lizaków potrzebne są żywe, "oczojebne" kolory, a nie smutny, blady beż.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie spoko, kolorystyka to kwestia gustu, mnie się taka piaskowa podoba.
IMO Strasznie słabo wygląda piasek który oblepia krawędzie podstawki, sprawia to wrażenie niechlujstwa i ogólnie działa na "-" ogólnemu wrażeniu.
IMO Strasznie słabo wygląda piasek który oblepia krawędzie podstawki, sprawia to wrażenie niechlujstwa i ogólnie działa na "-" ogólnemu wrażeniu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Aron_Banalny
- Masakrator
przejedź palcem po krawędzi podstawki przed posypaniem piaskiem
- Aron_Banalny
- Masakrator
wtedy vicol może odłamać się na większej powierzchni, może go wpierw rozmoczyć? zgaduję bo nigdy nie robiłem tego po fakcie (jeżeli to vicol)