szukam przeciwnika
Moderator: lith
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Moje ligowe jest na Euro.Kołata pisze:Ja też jestem chętny na bitewkę w piątek. 2250 ligowe lub EURO.
Pozdr!
Masz samochód?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
ok to mozemy zagrac o 12 (to do slaanesha bo jak rozumiem kolata sie przestraszyl wioow i zamierza uciec do golkowa zamiast stawic mi czola jak porzadny greenskin)
szukam drugiego przeciwnika bo i tak mam wolny dzien (tez duze pktsy ;] )
szukam drugiego przeciwnika bo i tak mam wolny dzien (tez duze pktsy ;] )
Pożegnawszy się z sesją satropolskim pozdrowieniem: " A poszła w p..du..." Zgłaszam gotowość do stoczenia serii bitew.
Pierwsza może być dziś, dojadę w granicach rozsądku... Albo zapraszam do mnie na Parchomin.
Jest poniedziałek 18go. Ponawiam propozycję dotyczyła by któregoś popołudnia po 17 w tym tygodniu, lub sobota... Gdziekolwiek w Wawie
Pierwsza może być dziś, dojadę w granicach rozsądku... Albo zapraszam do mnie na Parchomin.
Jest poniedziałek 18go. Ponawiam propozycję dotyczyła by któregoś popołudnia po 17 w tym tygodniu, lub sobota... Gdziekolwiek w Wawie
Odpowiedziałem Ci na pw, ale potrzebuję potwierdzenia dzisiaj, bo jest róznica targać walizkę do pracy i nie targać...
OK jest wtorek . Nie mam ze sobą bagażu figurek. Jeśli chcesz się ustawić, to chociaż z jednodniowym wyprzedzeniem.
czy ktoś wie do której jest czynny Morion?
OK jest wtorek . Nie mam ze sobą bagażu figurek. Jeśli chcesz się ustawić, to chociaż z jednodniowym wyprzedzeniem.
czy ktoś wie do której jest czynny Morion?
czy ktoś oprócz Kołaty,
z którym nie lubię grać bo strasznie wałuje gdy nie patrzę
chce i ma czas jutro na pyknięcia bitwy?
Miejsce obojętne , choc najlepiej Faber, Cytadela, WCM
oczywiście żart to był z tym Kołatą, nawet gra się z nim przyjemnie muszę przyznać;]
z którym nie lubię grać bo strasznie wałuje gdy nie patrzę
chce i ma czas jutro na pyknięcia bitwy?
Miejsce obojętne , choc najlepiej Faber, Cytadela, WCM
oczywiście żart to był z tym Kołatą, nawet gra się z nim przyjemnie muszę przyznać;]