Bałagan pisze:
a jak to się ma do wampirów?
przeciwnik zjada
wskrzeszanie
wkładasz mu dwa paluszki do gardła i chłopaki wróciły na stół
Wtedy masz pecha i nie masz wskrzeszania ponad miarę korzystasz z zabitych przez siebie gumisiow przeciwnika
Bałagan pisze:
a jak to się ma do wampirów?
przeciwnik zjada
wskrzeszanie
wkładasz mu dwa paluszki do gardła i chłopaki wróciły na stół
Khumanor pisze:jak zawsze dużo zapowiedzi a skończyło się na 5 osobach z mą personą... min 5 by patrol się odbył.... akademia też zły start ma
zobaczymy za tydzień i zrobię nowy regulamin = nowy temat
sprawa dnia była omawiana i środa wchodzi w grę onlymaciom pisze:no ok
to może inny dzień
łoka, thx za info...Khumanor pisze:jutro nie będzie mnie ponieważ muszę zastąpić kogoś na noce... rozchorowała się
pozdrawiam
to fajnie że nie krzyżuje wam to planówSmh pisze:łoka, thx za info...Khumanor pisze:jutro nie będzie mnie ponieważ muszę zastąpić kogoś na noce... rozchorowała się
pozdrawiam
patrol jednak bedzie... zapraszamy
nie będzie to to samo co z Głównym Wysłannikiem Khorna na planecie Ziemia... no ale... radzić sobie trzeba jakośKhumanor pisze:to fajnie że nie krzyżuje wam to planówSmh pisze:łoka, thx za info...Khumanor pisze:jutro nie będzie mnie ponieważ muszę zastąpić kogoś na noce... rozchorowała się
pozdrawiam
patrol jednak bedzie... zapraszamy
nie ma lekko... życie jest twarde i trzeba sobie jakoś radzićSmh pisze:nie będzie to to samo co z Głównym Wysłannikiem Khorna na planecie Ziemia... no ale... radzić sobie trzeba jakoś
hell yeah! Czyli wpadniesz za tydzień?Khumanor pisze:nie ma lekko... życie jest twarde i trzeba sobie jakoś radzićSmh pisze:nie będzie to to samo co z Głównym Wysłannikiem Khorna na planecie Ziemia... no ale... radzić sobie trzeba jakoś
następnym razem popalimy kilka wiosek więcej... by nadrobić zaległości w nauce
jak nie zmieni się nic to tak... w piątek będę wiedza na 100%... czy ów osoba już wyzdrowiałaStarbuck pisze:hell yeah! Czyli wpadniesz za tydzień?Khumanor pisze:nie ma lekko... życie jest twarde i trzeba sobie jakoś radzićSmh pisze:nie będzie to to samo co z Głównym Wysłannikiem Khorna na planecie Ziemia... no ale... radzić sobie trzeba jakoś
następnym razem popalimy kilka wiosek więcej... by nadrobić zaległości w nauce