Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
nie wiem, czy widziałeś pierwsze edycje PMotM, ale tam na serio brali udział ludzie prezentujący średni poziom malowania. Choć w tematach obok malarze na zamówienie prezentowali swoje super prace, to żadnemu nie chciało się (lub po prostu nie miał czasu) by robić coś na ten konkursik.
Obecne zasady pozwalają wystawiać każdą prace.
Z tego co pamiętam ideą tego konkursu było motywowanie ludzi do malowania własnych armii. Teraz w konkursie można wystawić figsę, która maluje się dla kogoś (a te prace zazwyczaj są na innym poziomie niż te zwykłych ludzi ).
Mi osobiście to przeszkadza i mnie demotywuje
I nie chodzi o to by wygrać, ale oto by rywalizować z ludźmi na podobnym poziomie.
Obecne zasady pozwalają wystawiać każdą prace.
Z tego co pamiętam ideą tego konkursu było motywowanie ludzi do malowania własnych armii. Teraz w konkursie można wystawić figsę, która maluje się dla kogoś (a te prace zazwyczaj są na innym poziomie niż te zwykłych ludzi ).
Mi osobiście to przeszkadza i mnie demotywuje
I nie chodzi o to by wygrać, ale oto by rywalizować z ludźmi na podobnym poziomie.
Silesian nie dyskutuj. Fanatyk wymyslil konkurs dla komercyjnych prac to tylko 1 edycje widzielismy, bo chetnych nie bylo.
PMOTM TYLKO DLA MALUJACYCH RZECZY DO SWOJEJ ARMII.
EOT.
PMOTM TYLKO DLA MALUJACYCH RZECZY DO SWOJEJ ARMII.
EOT.
Ja z chęcią wezmę udział z slannem, mam nadzieję, że uda mi się go skończyć
wydłużylibyście termin zgłaszania prac do 3.01 do północy , brak w miarę sensownego aparatu uniemożliwia mi zgłoszenie sporej ilości prac (3-4)
wydluzcie jeszcze o 2 dni wtedy i ja zdaze
zart
zart
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Cegła może być +2 szeregowych. Samych czempionów można było teraz wystawiać . Filler raczej nie, z dużo roboty przy dłubaniu i rzeźbieniu. I jeszcze to wyszukiwanie materiałów. Jednostka core jak najbardziej, może wreszcie się zmuszę do pomalowania wszystkich tych ludków.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dwa miesiące to możesz dawać Chińczykom albo Egipcjanom (za faraona) . Ja próbuję pomalować 16 dwarf warriorów od 1,5 roku . I co? Do tej pory zrobiłem tylko fcg i zdaje się 5 zwykłych ludków. O Savage Boar Boyzach nie wspomnę - ich never ending story wlecze się już ponad 2 lata.
No może ta maszyna lub 5 z oddziału choć?
jakis czas temu przeszlo to ze cyklicznie bedzie hero/core/spec/rare i wydaje mi sie to sensowna ale i tak nigdy nie moge sie zebrac zeby cos pomalowac wiec nie bierzcie mnie jakos specjalnie pod uwage
A może "konwersja /scratchbuild"? Dawno nie było takiego tematu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ja mialem robić treje płotkowe z balsy dla łuczników. To bylby szczyt mojego scratch buildingu. Ale tak jak Rasti powiedział, wątpię, zeby bylo duzo chętnych.Tomash pisze:A może "konwersja /scratchbuild"? Dawno nie było takiego tematu
pzdr!
Jag
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!