Figurki by Sebom
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Figurki by Sebom
Witam.
Jestem początkującym rzeźbiarzem i malarzem (no maluję może nieco dłużej). Chciałbym przedstawić szanownym użytkownikom tego zacnego forum moje prace w nadziei na konstruktywną krytykę i pomoc w wyłapywaniu błędów jakie popełniam. Będę wdzięczny za wasze uwagi i sugestie.
Figsy umieszczam na własnym blogu. Postaram się w tym wątku informować was o wszelkich nowościach a już teraz możecie zerknąć na moje pierwsze projekty - głównie związane z Portalową Neuroshimą Tactics.
adres bloga: www.figurki.artmedio.pl
Pozdrawiam!
Jestem początkującym rzeźbiarzem i malarzem (no maluję może nieco dłużej). Chciałbym przedstawić szanownym użytkownikom tego zacnego forum moje prace w nadziei na konstruktywną krytykę i pomoc w wyłapywaniu błędów jakie popełniam. Będę wdzięczny za wasze uwagi i sugestie.
Figsy umieszczam na własnym blogu. Postaram się w tym wątku informować was o wszelkich nowościach a już teraz możecie zerknąć na moje pierwsze projekty - głównie związane z Portalową Neuroshimą Tactics.
adres bloga: www.figurki.artmedio.pl
Pozdrawiam!
Witam Sebo witam! Fajnie, że zawitałeś na forum, bo prace masz bardzo fajne
Update.
Na blogu pojawił się najnowszy model: Adolf.
Pozdrawiam!
Na blogu pojawił się najnowszy model: Adolf.
Pozdrawiam!
A w sumie wrzucę foty tutaj bo pewnie nikomu się nie chce na bloga patrzeć.
Wow, świetne figsy... W życiu bym nie powiedział, że jesteś początkujący... no, może tylko patrząc na pierwszą kobietę Twojego autorstwa Malowanie też trzyma poziom, czekam na więcej
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- gerald_tarrant
- Masakrator
poza kobitą malowanie i ulepki naprawde zacne
Bardzo fajny ulepek, wrzucaj tylko nieco większe foty bo tak to ciężko coś ogarnąć malowanie też trzyma poziom. Czekam z niecierpliwością na mutasa
Update mutanta do nowszej wersji.
Na http://nstactics.ning.com można się czegoś dowiedzieć a figsy lepię bo lubię takie hobby bo lanie po mordach mi się już znudziło
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wiem, że swego czasu można było się dostać do grona testerów i wtedy miało się wgląd w zasady. Sam również miałem możliwość zapoznania się z nimi w wersji bardzo wczesnych testów. Gra ogólnie bardzo podobna do Warzone - co uważam jest na plus. Potem nie interesowałem się zasadami tak jakoś mi się nie chciało, wolałem rzeźbić.Goglem pisze:Tam to się można dowiedzieć... Tyle samo to i ja wiem... Chodzi mi o przecieki zasad itp.
Mutek gotowy
Skóra mi nie pasi. ;/ Może coś szarego ,albo mroczniejszego.
Edit: Już
Edit: Już
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, o 16:12 przez Eriks281, łącznie zmieniany 2 razy.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Plasma gun to to nie jest - ot taki niezgrabny samopał
A skóra normalna bo to w końcu zmutowany człowiek. Przyznam jednak, że zaczynałem malowanie właśnie od szarości i wyglądało nieciekawie
Pozdro!
A skóra normalna bo to w końcu zmutowany człowiek. Przyznam jednak, że zaczynałem malowanie właśnie od szarości i wyglądało nieciekawie
Pozdro!
Tym razem WH40k i necroński Nightbringer