"Allied Armies" - Kielce (09.01.2011)
Re: "Allied Armies" - Kielce (09.01.2011)
Do mnie Pinga dopiszcie 

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
emiel_regis pisze:@ Rakso, Ty chcesz grać? Chyba pojadę, choćby po to, żeby to zobaczyc

Grać to ja chce, tylko z czasem jakoś kuleje i jakoś tak nie ma okazji. A akurat w ten weekend bym sobie zrobił dzień wolny i się wybrał na turniej. Tylko wypadało by mieć z kim się zabrać. Dudi w sobotę baluje więc nie wiadomo czy będzie na siłach w niedziele...
-
- Oszukista
jutro bede w Lbn, coś się wymyśli. Generalnie jest zła koncepcja bretki i dwarfów, może się jeszcze Tocza albo Czopa wyciągnie i akurat bedzie ekipa
Wracam w sobotę wieczorem, to jak coś to wtedy ogarnę zgłoszenia, piszcie w temacie, I'll be back... 

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...

- Shakin' Dudi
- Masakrator
ok, to jedziemy. Min 2 pary. Może dobierzemy piątego do auta, i jedna osoba zagra sama dwiema armiami
.

Przyjadę z lizakami imperialnymi
.

-
- Oszukista
Lublin przyjedzie. Tylko jeszcze nie wiem jakimi armiami. Ale zapowiada się niniejszym kwartet w składzie: ja, Rakso, Dudi i Czopek
Za piwo dostaje się od organizatorówLuciusII pisze:Trzeba zabierać ze sobą lasek dla WE czy się dostaje od organizatorów?

A serio znajdzie się jakiś

I love this game...
I love this game...

Rakso w CK o0
Już mówię znajomym, coby Twoje figsy poszli zobaczyć ;DD
A ja nie mogę
Już mówię znajomym, coby Twoje figsy poszli zobaczyć ;DD
A ja nie mogę

"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Rakso już nie pierwszy raz u nas gościcahir pisze:Rakso w CK o0

I love this game...
I love this game...

-
- Oszukista
chłopaki, jak macie jakiś pomysł, to jak chcecie obejrzeć figurki Oskara to go zasypcie PMkami, bo właśnie nam się ze składu wysypał. Fakt, ma poważne obowiązki, ale może mu serce zmięknie 

-
- Oszukista
red alert! Nawalila nam jeszcze druga część ekipy i zostaliśmy z Dudkiem bez polowy zaplanowanych figsów! Macie pożyczyć 1000 pkt krasków na turniej? tzn troche warriorow, runesmitha, 2 katapy, 2 dziala i organkę? Ew. przynajmniej te katapy, 1 dzialo i organke?
Alee, nieladnie z jego strony. Już znajomym powiedziałem... ;p
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zdarza się, nalot odwołany ;]
W sumie teraz bue będę sobie w brodę pluł, że mnie nie ma.
W sumie teraz bue będę sobie w brodę pluł, że mnie nie ma.