Nie chciałem zakładać nowego tema tu, dlatego piszę tu.
Chciałem się z wami podzielić radosną nowiną. Nastała nowa era... era moda Kokesza, czyli mnie

Mam nadzieję, że nie będę zbyt natrętny i mnie nie znienawidzicie. Już zacząłem porządki i przeniosłem ostatnio powstałe, niepotrzebna wątki to odpowiednich tematów. Mam jeszcze w planach przerobienie nieco tematu "Jeśli czegoś nie wiesz...". Tzn. chciałbym by tak jak kiedyś był to po prostu jeden post z wszystkim aktualnymi linkami.
Jeśli będzie cie mieli do mnie jakąś sprawę czy zastrzeżenia, to proszę o PW. Chciałbym zaznaczyć, że nie lubię wulgaryzmów. Sam staram się ich na forum nie używać, w realu ograniczać (nie kiedy coś się wymsknie). Uważam, że język polski jest na tyle bogatym w słowa językiem, że można się obejść bez brzydkich wyrazów. Poza tym na forum zaglądają także osoby nieletnie, jedne bardziej inne mniej. Dlatego chciałbym, by nasze forum wyglądało na forum ludzi kulturalnych. w końcu pochodzimy z Tilei, nie z jakiegoś tam barbarzyńskiego Imperium, czy innych niecywilizowanych krain