EURO
Jestes co nie zmienia faktu , ze synkiem moge Cie nazwacAro pisze:To, że TOP 3 wybierało skład to wiem, mnie bardziej interesuje dlaczego te a nie inne osoby. Nie to, że twierdziłbym iż skład jest słaby ale 1-2 zmiany w składzie widzę i takie jest moje zdanieZiemko pisze:Top 3 ligi wybieralo sklad - tak zostalo zatwierdzone przez LS ... Masz jeszcze jakies pytania synku ??
Ziemko Synku nie unoś się hehe bo następnym razem przed turniejem będziesz w balonik dmuchał Synku ehehe coś mi się wydaje, że starszy od Ciebie jestem ;P no ale mogę się mylić
Jak dla mnie nigdy nie znajdzie sie taki system wybierania skladu , ktory usatysfakcjonuje wszystkich... Moim zdaniem zdecdyowanie lepsza opcja jest , ze sklad wybiera top 3 , niz mieliby wybierac go organizatorzy ( nie pije teraz do Gorzowa , tylko obojetnie jakiego innego miasta ktore organizowaloby ETC )
Święta racja
Skład jest bardzo dobry - pod zasady Euro wiele osób ( w tym Crusa) wybrano optymalnie
Znacznie lepszy, bez porównania uczciwszy niż rok temu jest również system wyboru składu dający możliwość wyboru różnym osobom, z różnych stron Polski.
Skład jest bardzo dobry - pod zasady Euro wiele osób ( w tym Crusa) wybrano optymalnie
Znacznie lepszy, bez porównania uczciwszy niż rok temu jest również system wyboru składu dający możliwość wyboru różnym osobom, z różnych stron Polski.
Dzięki Scimi i Dziku od razu mi lepiej
Też uważam, że Top 3 to najlepsza opcja jak na razie.
Top3 to są naogół osoby, które jeżdżą bardzo dużo na mastery, wiedzą co się dzieje w środowisku i mają ogranie z sobą nawzajem.
Co nie zmienia faktu, że mimo tylu wspólnych masterów np. z Młodym grałem tylko raz (wyniki nieistotny ).
pzdr
Też uważam, że Top 3 to najlepsza opcja jak na razie.
Top3 to są naogół osoby, które jeżdżą bardzo dużo na mastery, wiedzą co się dzieje w środowisku i mają ogranie z sobą nawzajem.
Co nie zmienia faktu, że mimo tylu wspólnych masterów np. z Młodym grałem tylko raz (wyniki nieistotny ).
pzdr
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to nie polityka, Wy nie Kaczynscy, przed nikim nikt sie lustrował nie bedzie...Aro pisze:
To, że TOP 3 wybierało skład to wiem, mnie bardziej interesuje dlaczego te a nie inne osoby. Nie to, że twierdziłbym iż skład jest słaby ale 1-2 zmiany w składzie widzę i takie jest moje zdanie
od siebie dodam ze team zostal wybrany w drodze wielu kompromisow, sam osobiscie tez widzialem go nieco inaczej, ale nie mozna miec wszystkeigo i jestem bardzo zadowolony z consensusu do jakiego doszlismy
moim zdaniem kazdy z graczy w teamie ma cos do wniesienia np dyskutowany tu Zaba ma ogromną kulture gry, wcale nie mniejsze umiejtnosci a nade wszsytko odpowiednią posturę do reprezentowania Polski mysle ze sobie poradzimy
co do Malala to chyba nie jest tajemnica ze Malal na skutek rozbieznosci zdan z pewna osoba z Top 3 (tez mysle ze wiadaomo o kogo chodzi, wiec nie bede pisal nic wiecej bez sensu..) postanowil zrezygowac, ja osobiscie bardzo tego zaluje, by mysle ze gracz z jego umiejetnosciami bardzo by sie w tej druzynie przydal, no ale Malal powzial meska decyzje i postanowil sie w niej nie cofac, jego wybor
druzyna jest jaka jest, jeżeli znowu Polska wygra to tylko potwierdzą sie poszczegolne wybory.. jezeli nie wygra to tez nas chyba nikt za jaja nie powiesi.. nawet rok temu z tego co slyszalem zwyciestwo bylo raczej mocno fartowne, wcale nie po jakichs wirturozerskich grach.. ale nikogo sie ze stylu czy tego co bylo przed nie rozlicza, druzyne rozlicza sie po danym turnieju, nas rozliczycie po Euro, zreszta mysle ze jak ktos spierdoli to sam bedzie sie w stanie do tego przyznac... wszyscy jestesmy dorosli (no prawie wszyscy )
pzdr !!
Oj tam, sklad jest dobry. Pewnie ze jest duzo graczy dobrych, kazdy zasluguje mniej lub bardziej na miejsce w teamie. Sa ludzie co uwazaja ze jedna osoba powinna byc w druzynie zamiast drugiej. Ale sa to roznice kosmetyczne.
Nie ma co robic halo o skald bo jest dobry
Nie ma co robic halo o skald bo jest dobry
Akurat Ty, Crus, masz moje pełne poparcie w każdej reprezentacji za samą megasarmacką w klimacie fotkę w awatarze za czasów poprzedniej inkarnacji BPCrusader pisze:Jeżeli o mnie chodzi bezpośrednio to śmiało możecie pisać, że waszym zdaniem nie powinno mnie być w squadzie, ale chciałbym abyście poparli to jakimiś konkretnymi argumentami.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Narożny ty piszesz aby sobie nabic posta chyba :/
czasami nie naciskaj wyslij....
Thurion ja nie powiem byłem moocno zdziwiony jak zobaczyłem cię w składzie. Prędzej bym pomyślał o Szczurze ale ten pewnie nie byl brany pod uwage ze względu na kulture gry (sam osobiscie nic do niego nie mam) .
Szkoda tylko ze Robson jest jeden bo nie ma kto TK zagrać
Jak ma siedziec w druzynie osoba ktora nie bedzie sie dala latwo ujazmic i wysłuchac krótko mówiąc: rozkazu i bedzie robic jakies animozje w druzynie to lepiej wziasc kogos innego....trafiłem?
czasami nie naciskaj wyslij....
Thurion ja nie powiem byłem moocno zdziwiony jak zobaczyłem cię w składzie. Prędzej bym pomyślał o Szczurze ale ten pewnie nie byl brany pod uwage ze względu na kulture gry (sam osobiscie nic do niego nie mam) .
Jak ma siedziec w druzynie osoba ktora nie bedzie sie dala latwo ujazmic i wysłuchac krótko mówiąc: rozkazu i bedzie robic jakies animozje w druzynie to lepiej wziasc kogos innego....trafiłem?
Malal miał grać TKShakin' Dudi pisze:
Ja ze Zbyszkiem ani z Trojkiem w tym sezonie nie zagrałem bitwy , a z tobą grałem 2, ale jedną tylko na masterze (Wyniki rzeczywiście można pominąć )Crusader pisze:Top3 to są naogół osoby, które jeżdżą bardzo dużo na mastery, wiedzą co się dzieje w środowisku i mają ogranie z sobą nawzajem.
Co nie zmienia faktu, że mimo tylu wspólnych masterów np. z Młodym grałem tylko raz (wyniki nieistotny Very Happy ).
ja na moim miejscu, jesli chodzi o Chaoa, to widzialbym tylko i wylacznie Dziopa, zarowno ze wzgledu na umiejetnosci, osobowosc jak i kulture osobista przy stole... no ale wybrano jak wybrano, zarowno wzgledy geograficzne, jak i ostatnie wyniki zadecydowaly ze sie zalapalem.. niemniej jednak jakbym nagle wyemigogrowal do Rumunii na tydzien przed ETC, to chcialbym zeby za mnie gral wlasnie Dziop...Shakin' Dudi pisze:
pzdr !!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no pewnie ze Dziopa widziałbym jako pierwszego Chaosa , a o Szczurze napisałem co napisałem
Thurion co nie oznacza ze sie ze składem nie zgadzam. Panowie dajcie tym czarnuchom do wiwatu
Thurion co nie oznacza ze sie ze składem nie zgadzam. Panowie dajcie tym czarnuchom do wiwatu
kazdy ma swoj punkt widzenia, ja sie niestety nie moge z Tobą zgodzic ale to raczej nic zaskakujacego...gdybym sie z Tobą zgodzil swiadczyloby to zle o mojej wierze we wlasna osobeShakin' Dudi pisze:no pewnie ze Dziopa widziałbym jako pierwszego Chaosa
pzdr !!
No wlasnie, tak a propo's - jestes jakies konkretne miejsce, gdzie nalezy skladac swoje kandydatury na "zapchajdziury" w zagranicznych teamach?Kołata pisze: Skład jest OK. Dacie radę (no chyba, że traficie na Belgię )
Bo ja sie wybieram do Gorzowa i chetnie bym lypnął okiem na EURO od wewnatrz.
Na arenie byłem bistasami i jestem zadowolony z wyniku jaki mielismy ( 13:7 ? ) tym bardziej że pamiętam jak rzezałeś ratlingami (10 kolesi z herda w jedna ture? cos takiego było:) ) i DRO nie zrobiły fear outnumber tunnelingowi w ich turze (ale mam pamiec ).Młody pisze:
Ja ze Zbyszkiem ani z Trojkiem w tym sezonie nie zagrałem bitwy , a z tobą grałem 2, ale jedną tylko na masterze (Wyniki rzeczywiście można pominąć )
pzdr
Jako ze trojek napisal ze sklad jak narazie jest wstepny, to moze da sie jeszcze cos zmienic ? Nie to zebym roscil sobie do tego prawa. Uwazam ze obecny system wylanianai skladu jest optymalny. Ot tylko komentarz swoj umieszcze. Otoz z wiekszoscia z tych panow nie gralem, jednak o ile widze ze: trojek, barb, mlody, pasiak i crus sa wysoko w lidze swoimi armiami, i o nich bylbym spokojny, to jednak nie bylbym pewny co do thuriona i robsona (owszem, macie wysokie miejsce w lidze chlopaki, ale mysle ze jednak jest paru lepszych graczy, ktorzy lepiej zareprezentuja nasz kraj), a żabe widze po raz pierwszy. Czy to ten gracz ktory w rankingu na 2006-2007 na 700ktores miejsce, a na 2005-2006 115?? Mam nadzieje ze nie
Popatrz na starsze ligi, i wyniki z Blastera.karlee pisze:Czy to ten gracz ktory w rankingu na 2006-2007 na 700ktores miejsce, a na 2005-2006 115?? Mam nadzieje ze nie
Powiem tyle że moja wizja składu była w częsci inna , ale trzeba iśc na pewne kompromisy
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, o 22:12 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.
nie patrz lepiej na ranking... sporo graczy w ogóle nie gra w lidzie albo kilka razy w roku... a Thurion i Robson to świetni gracze, jeden i drugi, nie tylko ze względu na miejsce w lidze...
ps.: mi tam skład całkiem się podoba;)
ps.: mi tam skład całkiem się podoba;)
Hihi, patrzac na starszej ligi i wyniki blastera to Ciebie nie powinno tam bycMłody pisze:Popatrz na starsze ligi, i wyniki z Blastera.
Serio, najbardziej mi brakuje tutaj duke'a, malala i jerzyna (choc nie wiem jak CoS by sie wpisywal w Wielki Zamysl Team Poland).
Mam nadzieje ze Top3 dobrze wybierze...