O kurcze Szarak wrociłeś do żywych dawno nic nie wrzucałeś na forum a tutaj taki powrót. Kraśki swietnie trzymaja klimt uwielbiat te stare modele. Jedyne co mi w nich nie siedzi to ze dla mnie sa odrobine za ciemne ( może to wina fotografii ).
Vermin lord dla mnie mistrzostwo. Troche za czysty jak na szczura ale i tak genialny
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania mojej ostatniej pracy - mantykory. Model malowany co prawda na zamówienie, ale wyraźną prośbą zleceniodawcy było uniknięcie czerwonawych barw, tak klasycznych dla tego gatunku bestii. Schemat kolorystyczny miał nawiązywać do róży i fioletów armii.
A efekt końcowy wygląda mniej więcej tak:
Cieszę się, że Wam się podoba i takie malowanie na pograniczu "komiksowego" i "naturalistycznego" może się podobać.
Już kilka innych modeli mam w planach, ale może sami zasugerujecie, jakie modele chcielibyście ode mnie zobaczyć?
Kurcze Szarak muszę powiedzieć ze jak smok mi się podobał Mantyśka mi niestety jakoś nie leży.
Jakoś nie pasuje mi takie malowanie do całego modelu. Technicznie nie mam nic do zarzucenia bo naprawdę widać że chciałeś wyciągnąć wszystko z tego modelu ale kolorystyka jakoś mi zwyczajnie nie siedzi. Może jak zobaczę model na zywca to sie przekonam hmmmm
Szary ja w ciemno moglbym kliknac na facie na wszystkie Twoje prace lubie to
Jedyne co jest dla mnie dziwne i nie wiem czy bylo konieczne to OSL z oczu manti.