Wylansowane prace.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

Wylansowane prace.

Post autor: Wylansowany »

Witam wszystkich userow! Wiem , że to "Galeria Figurek" - bez obawy, one też za niedługo się tu znajdą ; )

Na początek pole dla moich niedoszłych Demonów ; )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Proszę o opinię (najbardziej zadowolę się krytykami ; d )
Ostatnio zmieniony 5 sty 2011, o 19:41 przez Wylansowany, łącznie zmieniany 11 razy.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Z doświadczenia wiem, że zdjęć z linków i miniaturek ludziom się nie chce odpalać ;)

Pomysł jak dla mnie fajny i wykonanie na pewno czasochłonne, ale IMO trochę za dużo farby miałeś na pędzlu jak na drybrush tych skałek. Ostatnia warstwa powinna być delikatniej zrobiona, bo inaczej poprzednich nie widać.

Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

No niestety, wiem, że całość nienajlepiej wygląda - osobiście uważam, że jest to średnia praca, ale pierwsza tego typu, więc jestem zadowolony. Co do zdjęć, to jak daje linka w te te - [img]<link>[/img] to mi go nie wyswietla, nie wiem jak Wam. Jest napisane 'Obrazek' - nic poza tym.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

po pierwsze zanim wrzucisz foty bezpośrednio to je zmniejsz.
po drugie link musi być bezpośredni, np:
http://img217.imageshack.us/img217/4959/img3425vi.jpg
jakbyś ten link wrzucił w [img]link[/img] to by się obrazek wyświetlił.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

Dzięki wielkie. Już jest ; )

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ten krasnolud, który tam leży zaszlachtowany to według mnie najgorszy wybór jakiego mogłeś dokonać. Nie żebym jakoś specjalnie lubił krasnoludy, po prostu widać, że on powinien stać. Ma sztywno wyciągnięte nogi i jego zbroja kolcza sterczy. Gdyby działała tam normalna grawitacja, ona powinna leżeć płasko. Moim zdaniem powinieneś położyć na to miejsce jakiś bardziej "płaski" model".

Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

Teraz z innej beczki - praca, którą dziś zrobiłem. Bestmeński art z internetu, wersja wylansowana ; d

Obrazek

Nic specjalnego, ale zawsze jest, nie ? ;d

EDIT: nie chciało mi się skanować ; d

Awatar użytkownika
sebom
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: sebom »

Mnie się wydaje, że za dużo krwi z tego krasnala wycisnąłeś ;-)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

sebom pisze:Mnie się wydaje, że za dużo krwi z tego krasnala wycisnąłeś ;-)
Bo on miał krew rozrzedzoną alkoholem ;)

Art przyjemny dla oka. Dawaj więcej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Ten krasnolud tam wygląda bardzo sztucznie. . .pomyśl nad czymś innym.
Gratuluje talentu plastycznego (art) =D> Czekam na więcej.

I ten znaczek Tzeentcha troche jak kura wygląda (takie spostrzeżenie, nie krytyka) :mrgreen:
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

A nie powiem, arcik bardzo zacny =D>
Ołówek to jest moc, też tylko w cieniu mazam 8)

Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

W zasadzie pierwszy rysunek od dawna. Znów zacznę w to się bawić, oczekujcie kolejnych artów ;d dziś może zabiorę się za moje krowy. Zobaczymy co się da zrobić ; d

krasia zastapie paroma imperialistami - w zasadzie może nawet zrobię z tego mały stos ;) (btw. jak ktoś by był zainteresowany robieniem przeze mnie makiet na zamówienie, to ja jestem chętny ;) )

Awatar użytkownika
MorgotH
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MorgotH »

fajny ten skundlony krasnal

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Zgodnie z panującym klimatem też przyczepiłbym się do sterczącej kolczugi krasia :mrgreen: , już lepiej byłoby go położyć na plecach. Ale generalnie pomysł z ołtarzem ciekawy, może lepiej by wyglądało, gdybyś zamiast jednej kompletnej figurki podłożył tam krwawe szczątki kilku różnych (w końcu to okrutne demony). Makieta jako całość fajna, dobrze, że chciało Ci się w ten sposób wzbogacić swoją armię.
Grafika naprawdę niezła.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Wylansowany
Wałkarz

Wstępna kolorystyka dla moich krów. Za max tydzień spodziewajcie się command group-a minosów.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, o 21:22 przez Wylansowany, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Bardzo podoba mi się kolorek skóry.
Maluj dalej, jestem ciekawy jak wyjdzie cały.

ODPOWIEDZ