u... albo się pospieszyłeś, albo spóźniłeś. Nie kojarze formy opodatkowania którą rozliczyć nalezy do końca miesiąca...Tomash pisze: w którym mam tysiąc spraw na głowie (a wśród nich rozliczenie podatkowe pierwszego miesiąca działalności sklepu i uzupełnianie papierków)
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Ta forma opodatkowania nazywa się "rozliczająca firmę księgowa chce mieć wszystkie papiery do weekendu, bośmy się tak umówili na początku" 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ołć, w takim razie jak masz się spóźnić to lepiej od razu zrób czynny żal...Tomash pisze:Ta forma opodatkowania nazywa się "rozliczająca firmę księgowa chce mieć wszystkie papiery do weekendu, bośmy się tak umówili na początku"

Wiem że muli. Opieprzam załogę DH. Ostatni mail, jaki posłałem do supportu:
...musiał im pójść w pięty i zmusić do myślenia, bo od 7 godzin nie odpowiadają. Co rzadko im się zdarza. Jak na razie działa OK, więc może faktycznie wzięli się za sprawdzenie?> I'm glad to hear that everything is working fast and smooth now.
Not any more. The site is lagging again, having random periods of not
working or working extremely slow. Once I even stumbled upon "critical
error: could not connect to the database". Is that enough to ask You for
investigation on the matter? This is NOT how the site should be working.
> Please
> note that you are on a shared hosting plan which means that you share
> resources with other users. DreamHost does everything possible to ensure
> that all users use the finite resources equally but there times when this
> does not occur. If you are looking for the most stable hosting platform
> possible I would invite you to check out our single dedicated server
> plan:
Not being able to provide stable shared hosting (and not even trying to
look for cause of the problems - i.e. problems with connecting to DB or
having insane query times) doesn't make DH an attractive alternative
when I'm considering going for dedicated.
Regards,
Tomasz Stachewicz

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
BP siadło dziś na jakiś czas.
W dodatku, chyba od wczoraj klubowe coś muli. Tj. muli jak NG w okresie Sturm und Drang.
I tak, obchodzi mnie naliczanie nowych postów, jeśli chodzi o forum klubowe. Przyznaję, tam jestem bezkarnym spamerem. Bo tylko jak WIDAĆ, że jest coś nowego, to łaskawie 30% klubowiczów tam wchodzi
W dodatku, chyba od wczoraj klubowe coś muli. Tj. muli jak NG w okresie Sturm und Drang.
I tak, obchodzi mnie naliczanie nowych postów, jeśli chodzi o forum klubowe. Przyznaję, tam jestem bezkarnym spamerem. Bo tylko jak WIDAĆ, że jest coś nowego, to łaskawie 30% klubowiczów tam wchodzi

Niemożliwe, żeby jedno z wielu podfor muliło.
Co do padu - jak zwykle mnie nie było i nie widziałem. Jaki błąd wyskakiwał?
Co do padu - jak zwykle mnie nie było i nie widziałem. Jaki błąd wyskakiwał?

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fanatyk: Dokładnie to samo pomyślałem
(a może po prostu Zaraza tak pociska z częstością wchodzenia i pisania na forum, że tylko jej odmawia?
)
Zaraza: a co, próbowałaś?
PS. Zaraza, masz sygnaturkę o rubensowskich wymiarach (w pionie). Mogłabyś przynajmniej jeden z cytatów wywalić?

(a może po prostu Zaraza tak pociska z częstością wchodzenia i pisania na forum, że tylko jej odmawia?

Zaraza: a co, próbowałaś?

PS. Zaraza, masz sygnaturkę o rubensowskich wymiarach (w pionie). Mogłabyś przynajmniej jeden z cytatów wywalić?
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, o 21:54 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dzisiaj forum strasznie się buntuje. A to parę razy internal server error wyskoczy, a to jakiś critical error się pojawi i do tego dość mocno muli.
I ja wcale nie narzekam, tylko informuję...
I ja wcale nie narzekam, tylko informuję...

Zły czarownik zarządzający forum zwany dalej siusiakiem przyatakował mnie najpierw z 500-tki, a potem z critical errora.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Przyglądam się tej nabijalni postów
pod tytułem "Płoty i Młoty", przyglądam, i tak sobie myślę, że warto by zmienić jej nazwę na "Płoty, Młoty i Offtopy".