EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

karlee pisze: Mam nadzieje ze Top3 dobrze wybierze...
wybierze tak jak będą uważali. Nie ma pojęcia dobrze czy źle. Po prostu wybiorą najlepiej jak potrafią i trzymam kciuki za nich i za całą druzynę. Ciśnieniowanie się nie ma sensu. Jedynym środkiem jaki można zastosować to delikatna sugestia ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Dokladnie tak.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Mmmm, narzekanie na skład... mój ulubiony temat.

Pozwólcie, że wam pomogę, też mam ochotę ponarzekać. No więc zacznijmy od tego, że samo TOP 3 jest do luftu. Beznadziejny Barbarossa z coraz słabszą armią VC, który w ogóle już się do niczego nie nadaje, bo cierpi na starczą demencję - w battla grał już za Franciszka Józefa. Do tego, "dla równowagi", jakiś młody i niedoświadczony n00b wystawiający głównie samograje skaveńskie i jeszcze Trojek, o którym chyba nie trzeba nic pisać. Wiadomo, że jeśli już coś wygrywa, to tylko kantując na kościach.

Po takiej grupie można się było spodziewać, że wybiorą resztę składu kierując się wyłącznie kryterium kolesiostwa, chociaż ponoć brali też łapówki. Do drużyny trafił więc samograjowy gracz na Slannie, który na te ograniczenia w ogóle nie będzie wiedział, co z armią zrobić, bo za mało power dice'ów. I oderwany od ciężkich robót w Wielkiej Brytanii Pasiak, który pracował tam po 20 godzin dziennie usuwając azbest, oślepł i nic nie słyszy. Do tego jeszcze Robson, straszliwy plewiarz - jeden z tych, co za każdym razem jak GW wyda nową armię to się nakręca, kupuje army deala i przez dwa tygodnie dostaje łupnia od kumpli - nie dziwota, że teraz "zbiera" Imperium. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełniają nieznany nikomu gracz z pomorza, który wystawia plewiasty Chaos, wraz z niejakim Żabą, który ponoć po raz pierwszy w życiu będzie grał w battla właśnie na Euro.

Mam nadzieję, że tej krytyki składu nikt nie przebije :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zbyszek mistrz :lol:

Myślę, Karlee, że po Euro (albo najlepiej na, przy piwku w wąskim gronie) chłopaki bardzo chętnie wyjaśnią Ci dlaczego w składzie brakuje przytoczonych przez Ciebie graczy, a na ich miejsce znaleźli się owi inni.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

karlee pisze: to jednak nie bylbym pewny co do thuriona i robsona (owszem, macie wysokie miejsce w lidze chlopaki, ale mysle ze jednak jest paru lepszych graczy, ktorzy lepiej zareprezentuja nasz kraj)
:roll:
Thurion to moim skromnym zdaniem najlepszy gracz Chaosem w Polsce. A Robson ?? Popatrz sobie na jego miejsca na masterach.

Co do Malala - pisaliśmy, że zrezygnował.
Duke - nie wystawi na zasady Euro swojej rozpy Bretońskiej (więc lepszy doświadczony Żaba, który zresztą nie zapomniał jak się gra co pokazał w Gorzowie).
Jerzyn i jego CoS ?? - na zasady Euro też już nie robi się tak mocny jak normalnie.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Barbarossa pisze:...Mam nadzieję, że tej krytyki składu nikt nie przebije :P
Wanna bet? :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

b_sk pisze:
Barbarossa pisze:...Mam nadzieję, że tej krytyki składu nikt nie przebije :P
Wanna bet? :wink:
The beer is on.... :P
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Diamenty przeciw orzechom na Bartka :P

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Jedy Knight pisze:The beer is on.... :P
Tylko poczekaj, zbiorą się w sobie, poczekam na natchnienie i "they won't know what hit them". :twisted:
A licky boom boom down!!!

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

moim zdaniem Robert powinien grac TK ale wiem ze on bardzo chce wziać Imperium ale to juz nie moja broszka. Turion jak przygotuje swoją rozpiske może mi ja przesłać chętnie ją obejze moze cos potpowiem czy skorzysta czy nie to już jego sprawa ale zawsze dwie Chaosowe głowy to nie jedna. Co do wyboru składu to myśle ze top 3 to najlepsza z możliwych alternatyw

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A kto kapitanem naszej druzyny ?

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Młody :? :lol:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

hehe, mowilem zeby wrzocic team na 2 tyg przed Euro i bylby spokoj, wszyscy na wakacjach :wink: :wink: ale Trojek sie musial pospieszyc oczywiscie :P :P

jesli chodzi o moja osobe, to wiadomo ze moga byc rozpieznosci zdan :) jestem dosc kontrowersyjny forumowo, na niektore tury do niektorych miejscowosci nigdy w zyciu nie zawitam, wiec mala szansa zeby mnie blizej poznac... a i ze gram max 11-12 turow na rok to nie ma szans zebym zagral z kazdym i zeby kazdy sie przekonal czy ten Thurion ma jakies umiejetnosci czy tez nie ma...
ale czepianie sie Robsona to juz IMO jest conajmniej, bardzo delikatnie mowiac, duze nieporozumienie... Robson to chyba jedyna obok Barba osoba ktora bylaby wybrana przez kazde Top3 niezaleznie od polityki, pogladow czy zapatrywan... a co do Imperium, to jak ktos kiedys powiedzial (i nie bylem to ja...) Robson to obecnie jedyny grajacy regularnie gracz Imperialny potrafiacy ta armia zajsc wysoko na masterze... i ja sie z tym w pelni zgadzam

co do Malala, to w swoim poscie chyba 2 moje wczesniej pisalem dlaczego go nie ma, widac ze nie kazdy czyta posty zanim cos napisze.. jezeli chcecie Malala to piszczie z reklamacjami do niego na PM, nie na forum, bo naprawde zrezygnowal w pelni dobrowolnie !! podjal meska decyzje od ktorej nie ma odwrotu

@dziop, rozpy poszly na PM, odpisuj tam ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

thurion pisze: ...ale czepianie sie Robsona to juz IMO jest conajmniej, bardzo delikatnie mowiac, duze nieporozumienie... Robson to chyba jedyna obok Barba osoba ktora bylaby wybrana przez kazde Top3 niezaleznie od polityki, pogladow czy zapatrywan... !!
ja bym go nie wybrał :wink: ...

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

thurion pisze:hehe, mowilem zeby wrzocic team na 2 tyg przed Euro i bylby spokoj, wszyscy na wakacjach :wink: :wink: ale Trojek sie musial pospieszyc oczywiscie :P :P pzdr !!
Hehe Thurionie ale dobrze byłoby gdyby organizator czyli Nasz Klub wiedział wcześniej, kto będzie nas Reprezentować :) a nie dowiemy się wszystkiego tydzień czy dwa przed EURO ;)
Co do wyboru Ciebie do składu to nie mam żadnych ale... ba nawet mam nadzieję, że zdobędziesz najwięcej punktów z drużyny :D
Obrazek

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

thurion pisze:hehe, mowilem zeby wrzocic team na 2 tyg przed Euro i bylby spokoj, wszyscy na wakacjach :wink: :wink: ale Trojek sie musial pospieszyc oczywiscie :P :P

jesli chodzi o moja osobe, to wiadomo ze moga byc rozpieznosci zdan :) jestem dosc kontrowersyjny forumowo, na niektore tury do niektorych miejscowosci nigdy w zyciu nie zawitam, wiec mala szansa zeby mnie blizej poznac... a i ze gram max 11-12 turow na rok to nie ma szans zebym zagral z kazdym i zeby kazdy sie przekonal czy ten Thurion ma jakies umiejetnosci czy tez nie ma...
ale czepianie sie Robsona to juz IMO jest conajmniej, bardzo delikatnie mowiac, duze nieporozumienie... Robson to chyba jedyna obok Barba osoba ktora bylaby wybrana przez kazde Top3 niezaleznie od polityki, pogladow czy zapatrywan... a co do Imperium, to jak ktos kiedys powiedzial (i nie bylem to ja...) Robson to obecnie jedyny grajacy regularnie gracz Imperialny potrafiacy ta armia zajsc wysoko na masterze... i ja sie z tym w pelni zgadzam

co do Malala, to w swoim poscie chyba 2 moje wczesniej pisalem dlaczego go nie ma, widac ze nie kazdy czyta posty zanim cos napisze.. jezeli chcecie Malala to piszczie z reklamacjami do niego na PM, nie na forum, bo naprawde zrezygnowal w pelni dobrowolnie !! podjal meska decyzje od ktorej nie ma odwrotu

pzdr !!

stary w zyciu bym nie ruszyl Robsona znamy sie od podstawówki takze zle mnie zrozumiales Jedna i druga armia {TK i Imperium} jest zajebisty takze nie ma o czym mowić wyslalem ci moje przemyslenia tylko nie wiem czy doszly bo nie zpisaly sie wyslanych tylko do wyslania niezbyt czaje o co chodzi

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

zanim on odbierze to siedzi to w twojej skrzynce do wyslania... jak juz odbierze pmke to przechodzi do jego odebranych i twoich wyslanych :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Aro pisze:
thurion pisze:hehe, mowilem zeby wrzocic team na 2 tyg przed Euro i bylby spokoj, wszyscy na wakacjach :wink: :wink: ale Trojek sie musial pospieszyc oczywiscie :P :P pzdr !!
Hehe Thurionie ale dobrze byłoby gdyby organizator czyli Nasz Klub wiedział wcześniej, kto będzie nas Reprezentować :) a nie dowiemy się wszystkiego tydzień czy dwa przed EURO ;)
Co do wyboru Ciebie do składu to nie mam żadnych ale... ba nawet mam nadzieję, że zdobędziesz najwięcej punktów z drużyny :D
toc Busz i Szmaja sa na forum Euro zalogowani, czytaja i pisza :) wszsytko wiedza.. wiec konsultuj sie z szefostwem zanim robisz wrzuty :P
dziop pisze:
thurion pisze:hehe, mowilem zeby wrzocic team na 2 tyg przed Euro i bylby spokoj, wszyscy na wakacjach :wink: :wink: ale Trojek sie musial pospieszyc oczywiscie :P :P

pzdr !!
stary w zyciu bym nie ruszyl Robsona znamy sie od podstawówki takze zle mnie zrozumiales Jedna i druga armia {TK i Imperium} jest zajebisty takze nie ma o czym mowić wyslalem ci moje przemyslenia tylko nie wiem czy doszly bo nie zpisaly sie wyslanych tylko do wyslania niezbyt czaje o co chodzi
to byla odpowiedz na post karlee'go

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Thurion a zobacz kiedy ostatniego posta Szmaja napisał na tamtym forum ;) on ma takie pojęcie o Euro jak Ja :D czyli znikome. Dobrze, że chociaż wiem/y, kto nas reprezentować będzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

thurion pisze: toc Busz i Szmaja sa na forum Euro zalogowani, czytaja i pisza :) wszsytko wiedza.. wiec konsultuj sie z szefostwem zanim robisz wrzuty :P
Na tym forum byłem z 10 godzin. czemu mnie nie ma.. ne wiem.. spytajcie Busza.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

ODPOWIEDZ