Dastor pisze:Fajne te twoje rozpy:)
Miałeś jakieś plejtesty? Jak poszło?
grywam głównie z demonami mariana w różnych kombinacjach ; ] rospa na dysku raczej spoko jest - daje rade-rzeza dupe, kawa jest twarda i z herosami rozpierdala, mój ulbiony wynik z warshrine na kawie to +1atak dla całego unitu :] jak obaj herosi są w środku to wychodzi metr sześcienny kostek.
Do tego ten z wardem i asf jako cowboy na lajcie jeździ, tylko mantikora zupełnie się nie sprawdziła.
Na jaggerze nie testowałem, ale jest złożona właśnie pod kątem wpi$#@ demonom a dokładniek Keeprowi. W sobote tak naprawdę pierwszy poważniejszy test rospy będzie a do tego czasu gram po 1-2 bitwy różnymi wariacjami. Bardzo chciałem złożyć takiego lorda który ma wyjebane na wszelkie testy inicjatywy czy siły, cały lore deatha, poisony, killing blowy i leśne potwory. Jest kurwa niezniszczalny, tylko na ward do combatu zabrakło. Trzeba będzie 2x6 kulnąć poprostu ze shrine'a.
;]
(powinien w zasadzie dostać ogre blade i warda na 4+ [a najlepiej chaos runesword żeby Keeper go na 4+ trafiał tyle że ward nie wchodzi wtedy] ale taki jest na pełnej kurwie)
może ktoś chce pomóc testować i chce zagrać na dniach w Paradoxie? Byle nie jakieś liakony... p.m. me
Eliah: jednego się wytnie : ] trzeba będzie coś jeszcze bo ziania nie wrzuciłem na herosa żadnego.