Przykro mi, ale mam studniówke ....za późno, żebym partnerkę zlewał....miecha temu bym na pewno wybrał inaczej .
Mała rada .
Jeżeli zależy wam na fajnych i sensownych ograniczeniach dajcie poprostu te z EURO.
Aktualnie mamy załatwione spotkania w WOKu. Na turnieju chłopaki powiedzą ci pewnie coś więcej .
15-16 Stycznia Klub Fantastyki "Obelisk" 2500pkt, Świdnik
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Sernik, ilu graczy się szykuje? Bo niewiem czy przy małej ilości nas jest sens dwa dni poświęcać, i grać aż tyle bitew, tym bardziej jeśli będą się parowania powtarzać
505-651-686 mój nr-chyba a przynajmniej taki wyświetla się mamie jak dzwonie
ja by co to pamiętacie gdzie był wcześniej turniej?? to teraz jest w galerii Venus na 2 piętrze. To ta sama ulica tylko że niżej
z krzyżówek co 15/20 min jeżdżą także Tocz-u dasz rade bez problemu tylko musisz przejść na przystanek na drugą stronę ulicy i trochę w dół przejść jakieś 100m.
Jeżeli chodzi o frekwencje to narazie jest nas mało :d więc zrobimy tylko 3 bitki max także jutro też pośpicie.
dzięki wszystkim za przybycie
było na mało ale dobrze się grało
1. TOCZ
2. CZOP
3. DZIADEK
Do następnej bitwy.
PZDR.
ja by co to pamiętacie gdzie był wcześniej turniej?? to teraz jest w galerii Venus na 2 piętrze. To ta sama ulica tylko że niżej
z krzyżówek co 15/20 min jeżdżą także Tocz-u dasz rade bez problemu tylko musisz przejść na przystanek na drugą stronę ulicy i trochę w dół przejść jakieś 100m.
Jeżeli chodzi o frekwencje to narazie jest nas mało :d więc zrobimy tylko 3 bitki max także jutro też pośpicie.
dzięki wszystkim za przybycie
było na mało ale dobrze się grało
1. TOCZ
2. CZOP
3. DZIADEK
Do następnej bitwy.
PZDR.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, o 17:50 przez sernik, łącznie zmieniany 1 raz.