forum klubowe
forum klubowe
czy powaznie mam czekac na wafiego który to się ostatnio jakoś na wiosne na forum pojawił, czy jest może szansa, że ktoś mi pomoże w założeniu forum (w sensie założy je) ??
Nazwa Forum
The Gamblers
Mod:
dmtrij
byłbym wdzięczny
Nazwa Forum
The Gamblers
Mod:
dmtrij
byłbym wdzięczny
Ostatnio zmieniony 16 sty 2011, o 16:34 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zglosiles sie do kogos, zeby zalozyl to forum, ze jeczysz?
Ojej, Wafi już od bardzo, bardzo dawna nie loguje na forum i nie zajmuje się forami klubowymi.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Pewnie tak 

JarekK pisze:a moze ty załatwisz to w 5 minut a ja i dimitr bedziemy szczęśliwiTomash pisze:Pewnie tak
albo ty Ziemko
Na dzisiejszym zebraniu WKS Great Weapon zostałam wybrana na moda forum WKS Great Weapon. Proszę o zrobienie mnie modem. Dziękuję za uwagę.
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
przecie było powiedziane że Dymitr nie oddaje modaStarbuck pisze:JarekK pisze:a moze ty załatwisz to w 5 minut a ja i dimitr bedziemy szczęśliwiTomash pisze:Pewnie tak
albo ty Ziemko
Na dzisiejszym zebraniu WKS Great Weapon zostałam wybrana na moda forum WKS Great Weapon. Proszę o zrobienie mnie modem. Dziękuję za uwagę.

Starbuck, dostałem PMkę, ale PMki o przekazaniu moderatury chciałbym dostawać od dotychczasowego / przekazującego moda.

- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
przecież WKS GW jest akademią The Gemblers... więc głupio nie mieć " kontroli " nad swoimi padawanamiStarbuck pisze:przecież Dymitr jest w GamblersachKhumanor pisze:
przecie było powiedziane że Dymitr nie oddaje modaa nie w WKS GW.
Było głosowanie WKS GW i zostałam wybrana na moda naszego klubowego forum.
jak pogadasz z Dymitrem to może da Tobie małego moda, jeśli jest taka wola ludu
Jacy wy jestescie pocieszni
Zakmne temat na prosbe

Zakmne temat na prosbe