CUD NAD WISŁĄ - turniej w Toruniu 30.06.2007
- Orkgrinder
- Wałkarz
To, że wybrańcy nie lubią magii używać albo np. ma 4 kostki dispel'a z bazy i nie chcą brać dodatkowej ochrony magicznej, bo wolą wydać te punkty na coś do bicia, aby ich rozpiski były jeszcze bardziej powergamer'skie, nie oznacza, że ograniczenia jakieś powinny być wprowadzane.
Jeśli już coś takiego miałoby być, to powinno być uzasadnione odpowiednimi scenariuszami lub zasadami wyrównującymi armie bazujące głównie na magii.
Pozdrawiam,
Stogi
Jeśli już coś takiego miałoby być, to powinno być uzasadnione odpowiednimi scenariuszami lub zasadami wyrównującymi armie bazujące głównie na magii.
Pozdrawiam,
Stogi
"Many of the truths we cling to depend greatly on our point of view" Obi - Wan Kenobi, the Jedi Master
joooo
wpiszcie mnie, przyjade do krzyzakowa porzucac kostkami (niekoniecznie w organizatorow )
wpiszcie mnie, przyjade do krzyzakowa porzucac kostkami (niekoniecznie w organizatorow )
moje ID 1148 pzdr
Prosiłbym zgłoszone już osoby o podanie numerów id z ligi.
Na razie opcję ograniczenia magii przedyskutowujemy z gronem decyzyjnym Dam znać jak już coś ustalimy na 100 %
Na razie opcję ograniczenia magii przedyskutowujemy z gronem decyzyjnym Dam znać jak już coś ustalimy na 100 %
Mimo , ze mnie nie bedzie to wypowiem sie na temat magii... Moim zdaniem robienie ograniczen mija sie z celem - skoro turnieje powyzej 2k nie maja takowych to czemu ograniczac mniejsze formaty. PRawdziwa magia zaczyna sie naprawde od 2k , ponizej jest tylko dodatkiem , a ten kto wezmie 3 magow na 1500 nie bedzie mial za duzo w swojej armii - 3 magow to koszt ok 500 pktow , wiec 1/3 armii... Poza tym jesli tylko jedna osoba chce ograniczenia magii to od razu chcecie je wprowadzac ?
zgadzam sie z przedmowca
swoja droga 3 magow w halasie i to dobrze wyposazonych to nawet 700pkt.....
swoja droga 3 magow w halasie i to dobrze wyposazonych to nawet 700pkt.....
Michał "Stogi" Stogowski id: 2152
EDIT:
Poprawiłem ID.
Pozdrawiam,
Stogi
EDIT:
Poprawiłem ID.
Pozdrawiam,
Stogi
Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, o 19:53 przez Stogi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Many of the truths we cling to depend greatly on our point of view" Obi - Wan Kenobi, the Jedi Master
Łukasz (mania) Manikowski - 1555
Łukasz (syra) Syrocki - 1900
Michał (death) Kondziella - 1399
Błażej (ufo) Kwiatkowski - 2153
ale troszke błedów jest na tej http://adeon.livenet.pl/players.php stronie
death gra chaosem, ufo vc a ja we !!
pozdrawiam !!
Łukasz (syra) Syrocki - 1900
Michał (death) Kondziella - 1399
Błażej (ufo) Kwiatkowski - 2153
ale troszke błedów jest na tej http://adeon.livenet.pl/players.php stronie
death gra chaosem, ufo vc a ja we !!
pozdrawiam !!
Sorki, że tak długo nie aktualizowałem, ale byłem zupełnie odcięty od neta.
Co do magii, to mi to tam wisi, naprawdę, tylko żebym później nie słyszał komentarzy "aa, były takie przegięte rozpy" i w ogóle. Moim zdaniem pomysł z jednym nieczarującym bohaterem jest fajny, ale jak ogół nie chce, to tak jak wspominałem, mi to rybka.
Co do magii, to mi to tam wisi, naprawdę, tylko żebym później nie słyszał komentarzy "aa, były takie przegięte rozpy" i w ogóle. Moim zdaniem pomysł z jednym nieczarującym bohaterem jest fajny, ale jak ogół nie chce, to tak jak wspominałem, mi to rybka.