I Want a Store!
I Want a Store!
I Want a Store!
Przyłącz się do tych, którzy już otrzymali DARMOWY Battallion lub Battleforce!
Promocja "I Want a Store!", ogłoszona w miesięczniku White Dwarf, okazała się dużym sukcesem, więc z przyjemnością ogłaszamy jej powrót.
W zeszłym roku dzięki Wam, naszym Hobbystom, udało nam sie nawiązać współpracę z wieloma sklepami, które w tej chwili dostarczają nasz produkt w Wasze okolice.
Aby nasze Hobby mogło sie pomyślnie rozwijać ponownie zwracamy się do Was z prośbą o pomoc w poszukiwaniu sklepów w Waszej okolicy, które mogłyby dostarczać Wam, naszym Hobbystom, Wasz ulubiony produkt.
Jeśli uznacie, ze jeden ze sklepów w Waszej okolicy mógłby rozpocząć współpracę handlową z Games Workshop, napiszcie lub zadzwońcie:
I Want a Store!
Maciej Król
Games Workshop Emerging Markets
maciej.krol@games-workshop.co.uk
tel. +48 601 916 945
Jeśli zaproponowany przez Was sklep rozpocznie z nami współpracę, nie tylko będziecie mogli wreszcie zaopatrywac się w Wasze ulubione produkty blisko Waszego domu, ale również otrzymacie od nas DARMOWY Battallion lub Battleforce!
Przyłącz się do tych, którzy już otrzymali DARMOWY Battallion lub Battleforce!
Promocja "I Want a Store!", ogłoszona w miesięczniku White Dwarf, okazała się dużym sukcesem, więc z przyjemnością ogłaszamy jej powrót.
W zeszłym roku dzięki Wam, naszym Hobbystom, udało nam sie nawiązać współpracę z wieloma sklepami, które w tej chwili dostarczają nasz produkt w Wasze okolice.
Aby nasze Hobby mogło sie pomyślnie rozwijać ponownie zwracamy się do Was z prośbą o pomoc w poszukiwaniu sklepów w Waszej okolicy, które mogłyby dostarczać Wam, naszym Hobbystom, Wasz ulubiony produkt.
Jeśli uznacie, ze jeden ze sklepów w Waszej okolicy mógłby rozpocząć współpracę handlową z Games Workshop, napiszcie lub zadzwońcie:
I Want a Store!
Maciej Król
Games Workshop Emerging Markets
maciej.krol@games-workshop.co.uk
tel. +48 601 916 945
Jeśli zaproponowany przez Was sklep rozpocznie z nami współpracę, nie tylko będziecie mogli wreszcie zaopatrywac się w Wasze ulubione produkty blisko Waszego domu, ale również otrzymacie od nas DARMOWY Battallion lub Battleforce!
"I fart in your general direction" 

Promocja trwa nadal!
Tym razem przede wszystkim szukamy sklepow stacjonarnych, ktore bylyby sklonne z nami wspolpracowac, w miastach, gdzie nasz produkt jest slabo (badz wcale!) dostepny. Oczywiscie, jesli znajdziecie sklep chetny do wspolpracy z innego miasta, rowniez mozecie liczyc na Battalion lub Battleforce.
miasta, w ktorych szukamy:
1. Lublin
2. Olsztyn
3. Plock
4. Wloclawek
5. Elblag
6. Gdynia
7. Slupsk
Ponadto szukamy tez chetnych w Gdansku, ktory jak na tak duze miasto ma wyjatkowo mala liczbe sklepow stacjonarnych.
W razie pytan bardzo prosze o kontakt na podany wyzej adres lub telefon.
Tym razem przede wszystkim szukamy sklepow stacjonarnych, ktore bylyby sklonne z nami wspolpracowac, w miastach, gdzie nasz produkt jest slabo (badz wcale!) dostepny. Oczywiscie, jesli znajdziecie sklep chetny do wspolpracy z innego miasta, rowniez mozecie liczyc na Battalion lub Battleforce.
miasta, w ktorych szukamy:
1. Lublin
2. Olsztyn
3. Plock
4. Wloclawek
5. Elblag
6. Gdynia
7. Slupsk
Ponadto szukamy tez chetnych w Gdansku, ktory jak na tak duze miasto ma wyjatkowo mala liczbe sklepow stacjonarnych.
W razie pytan bardzo prosze o kontakt na podany wyzej adres lub telefon.

oj tam, oj tam - to dosc niszowe forumOvis pisze:Twoja sygnaturka pod tak piękną odezwą jest po prostu wisienką na torcie

tu nie ma co marzyc - tu trzeba szukac! bardzo bym chcial sklepu we Wloclawku, oj bardzo...Shinue pisze:pomarzyć o sklepie stacjonarnym we włocławku, można...

- Shakin' Dudi
- Masakrator
zajebisty pomysł na poszukiwanie kontrahentów
.
W Lublinie no cóż....to nie powinno w tym momencie mieć prawa zadziałać.

W Lublinie no cóż....to nie powinno w tym momencie mieć prawa zadziałać.
A ja zawsze myślałem, że I want a store jest tylko w Giewulandzie. Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy, albo podpiszą z kimś franczyzę. A tak w ogóle to chcę zobaczyć jak na skutek machlojki w Słupsku powstaje kolejny supermarket, tym razem z artykuałmi GW
. Serio, tam może się coś takiego zdarzyć.

@Szaman - kto w Gda jeszcze został ze sklepów działających stacjonarnych?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
jeden sklep firmowy nie rozwiaze problemu dostepnosci produktu w PolsceKlafuti pisze:Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy,
z tego co mi wiadomo, to Iskra ostatnio miala jakies problemy lokalowe, ale pewien nie jestem - sa trudnosci z kontaktem z nimi. jesli ktos ma jakies lepsze wiadomosci, bede zobowiazany.przelas pisze:Iskra na Miszewskiego i Rebel na MatejkiSmh pisze:@Szaman - kto w Gda jeszcze został ze sklepów działających stacjonarnych?
jest jeszcze sklep modelarski "Usmiech naszego dziecka" obok rynku.

Ale rozwiąże sporą część problemów z Mail OrderemSzaman pisze:jeden sklep firmowy nie rozwiaze problemu dostepnosci produktu w PolsceKlafuti pisze:Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy,

Ale tak serio, porównując obrót u nas i na zachodzie, nie wydaje mi się to realną (czyt. opłacalną) opcją...

owszem, ale tylko w miescie, w ktorym by powstalQuaki pisze:Ale rozwiąże sporą część problemów z Mail OrderemSzaman pisze:jeden sklep firmowy nie rozwiaze problemu dostepnosci produktu w PolsceKlafuti pisze:Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy,![]()
MO to margines - ani nie zrobi obrotu, ani nie rozpropaguje hobby.
BTW bardzo dziekuje za wszystkie dotychczasowe zgloszenia - rozpatruje je na biezaco.

- General Baga
- Kradziej
- hyhyhy taaaa, a wiesz ze marzenia sie spełniaja??? Moze szaman cos, powie, moze nie...Warszawiacy beda happy...Klafuti pisze:Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy,

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
nom, zawsze chciałem zobaczyć sklep GW w SzanghajuMagisterMilitum pisze:- hyhyhy taaaa, a wiesz ze marzenia sie spełniaja??? Moze szaman cos, powie, moze nie...Warszawiacy beda happy...Klafuti pisze:Niech oni lepiej znajdą sobie miejscówkę i założą sklep firmowy,![]()

http://www.games-workshop.com/gws/conte ... id=2666597