Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Ale weź pod uwagę to, że jest napisane 'skaven character' a normalnie jak odmawiasz challenge, nie mówisz, kto ten challenge odmawia, tylko ogólnie twoja strona nie przyjmuje wyzwania i wtedy przeciwnik wybiera kogo Ci wycofać. Dobrze, jakby ktoś jeszcze się wypowiedział na ten temat.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
no tak. bo to charakterzy odmawiaja pojedynku a nie strona.. czemu tak mysle? bo nie mozna odmowic pojedynku nie majac charaktera w oddziele;P. wiec wychodzi na to ze zeby odmowic pojedynek trzeba miec charaktera, i on to robi. Twoje argumenty to nadinterpretacja ktora wywodzi sie od 2 słow w opisie zdolnosci. jakby naprawde tak bylo, to teks powinien zawierac dokladne sformuowanie ze player skavenow decyduje jaki hero idzie na tyly jak to bylo ew starszej edycji booka.
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Można odmówić mając championa.Burgund pisze:bo nie mozna odmowic pojedynku nie majac charaktera w oddziele;P. wiec wychodzi na to ze zeby odmowic pojedynek trzeba miec charaktera, i on to robi.
ale champion w tym wypadku liczy sie jaki charakter.
Zreszta ty tlumaczysz to ze skavy moga wycofywac herosow jedynie na podstawie dwoch slow ktore w kontekscie nawet nie mowai o tym..
Zreszta ty tlumaczysz to ze skavy moga wycofywac herosow jedynie na podstawie dwoch slow ktore w kontekscie nawet nie mowai o tym..
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Ja nigdzie nie napisałem, że mówię tylko o tych dwóch słowach, cały opis zasady Verminous Valor o tym mówi wg mnie. Pytanie jest, jak grają teraz ludzie? Bo ja nie spotkałem się jeszcze z opcją, żeby gracz skaveński nie wybierał sobie charactera, którego może wycofać (tutaj szczególnie sytuacja Seer'a na dzwonie wydaje się być interesująca).
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Z tego co pamiętam, w 7ed. było tak że po rzuceniu challenga przez przeciwnika, gracz szczurów mógł albo zadecydować że seer wchodzi na dzwon albo normalnie odmówić i wtedy przeciwnik wybierał charaktera który trafiał do tylu (poza przyjęciem wyzwania ofc.). Teraz chyba nic się nie zmieniło.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ale to nie chodzi o dzwon, tylko o zwyklych hero w zwyklym regimancie..
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- gerald_tarrant
- Masakrator
tez mam dokładnie ten sam problemLuciu pisze:Niewiem gdzie zadać to pytanie, więc przepraszam...
Chciałem sobie kupić White Dwarfa z nowymi szczurkami i w żadnym słownie ŻADNYM Empiku ani innym sklepie tego nie ma i wszyscy mówią że grudniowego numeru też nie było. Więc co robić? :S

na dodatek nigdzie nie mogę dostać styczniowego

No mówie. Styczniowego nie ma i w dodatku mówią, że grudniowego też nie było:s
Ruch jest chyba dystrybutorem w Polsce, prawda? Dzwoniłęm tam ale trafiłem chyba na kogoś niekompetentnego bo nic nie powiedzieli. Pan w empiku powiedział, żeby do nich zadzwonić. Troche fail w sumie:C
Ruch jest chyba dystrybutorem w Polsce, prawda? Dzwoniłęm tam ale trafiłem chyba na kogoś niekompetentnego bo nic nie powiedzieli. Pan w empiku powiedział, żeby do nich zadzwonić. Troche fail w sumie:C
Podskoczcie do Opola, w zaprzyjaźnionym sklepiku z całą pewnością grudniowy się znajdzie.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Zależy jeszczw którym - w tym emkowym od 2 tygodni patrzę i nie ma
. No, chyba ze dziadygi znowu robiły jakąś roszadę w rozmieszczeniu czasopism
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Luciu pisze:Niewiem gdzie zadać to pytanie, więc przepraszam...
Chciałem sobie kupić White Dwarfa z nowymi szczurkami i w żadnym słownie ŻADNYM Empiku ani innym sklepie tego nie ma i wszyscy mówią że grudniowego numeru też nie było. Więc co robić? :S
zadzwoń do Koszalina albo jakiegoś innego miasta w którym jest empik, zapytaj czy mają jeśli tak to może mogliby Ci to wysłać pocztą