sklepy w łodzi !

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

sklepy w łodzi !

Post autor: wiadrowod »

czy ma ktoś namiary na sklepy z figurkami, akcesoriami rpg i innymi pierdołami fantasy znajdującymi się w Łodzi ?
game lorda już znam, a czy jest coś poza nim ?

G'N'R
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: G'N'R »

Stagraf na Teofilowie, Plantowa 7 Obiekt Teo.
Gime more Guns! Guns'N'Roses

(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Gamelord ul.Piotrkowska 101 prawa oficyna 1 piętro.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

No Kościuszki jest chyba sklep z materiałami modelarskimi ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

G'N'R
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: G'N'R »

cahir pisze:No Kościuszki jest chyba sklep z materiałami modelarskimi ;]
Da-Ta, droga jak ch**
Gime more Guns! Guns'N'Roses

(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

ODPOWIEDZ