ELFICKI BAZAR
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: ELFICKI BAZAR
jak ktos nie ma to w tedy juz bd mial, no i jest tam 2 zwyklych =)
Patrz jaki biznes można zrobić! : Tylko z Kosa sie dogadaj żeby nie psuł rynkuRelosu pisze:panowie w sklepie w bialym jest 5 PG FCG za chyba 80zl czy cos kolo sklep sie zwie komnata gier i niedlugo otwiera sie na internet
Spytać zawsze można ... ja mam 10 sztuk ... do szczęścia brakuje mi jeszcze 10 sztuk:)Havelock pisze:uważaj bo jeszcze ktoś Ci sprzeda...
Nie wiedziałem, że ten post rozrusza ten wątek.
No to pociągnę dalej:) Czy ktoś chce kupić SM metalowych ... hehe ... mam ich dużo i większość jest niemaźniętych:)
Gdyby to byli ci w hauberkach ze smoczymi skrzydłami na hełmach to ja bardzo chętnie! Mam tylko 19tu, a teraz w 19tu to oni moga na spacer po osiedlu najwyżej
Mam 40, więc kupię jeszcze 10Szwentas pisze:Jeszcze mam za mało. kupie maidanki tak ze 20
Kupię tanio 20 lothernów z ioba i 18 łuczników, najlepiej jakby to wszystko było sklejone niepomalowane
Mam do sprzedania Elfy z IoB - pokryte czarnym podkładem (chce sprzedać całość na raz) ... oraz:
15 metalowych pomalowanych SM cały War staff
RBT stary
Metalowych magów, jeden na koniu
Starego Tyriona.
Jeśli ktoś byłby szczegółowo zainteresowany to zapraszam na PM lub GG 2851983. Za jakieś 2 dni będę mógł przesłać zdjęcia.
Możliwość odbioru na terenie Warszawy.
15 metalowych pomalowanych SM cały War staff
RBT stary
Metalowych magów, jeden na koniu
Starego Tyriona.
Jeśli ktoś byłby szczegółowo zainteresowany to zapraszam na PM lub GG 2851983. Za jakieś 2 dni będę mógł przesłać zdjęcia.
Możliwość odbioru na terenie Warszawy.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, o 21:47 przez DivinE, łącznie zmieniany 3 razy.
o to ja shadow wariorow bym wziął
-
- Warzywo
Postanowiłem sprzedać swoją armię HE w skład której wchodzą:
16 łuczników (bardzo ładnie pomalowani), konnica, Lothern Sea Guardzi i mag z IoB, 1 metalowy mag,
Za całość chciałbym 180zł. Zainteresowanym wyślę zdjęcia, proszę o kontakt na gg: 6694656.
16 łuczników (bardzo ładnie pomalowani), konnica, Lothern Sea Guardzi i mag z IoB, 1 metalowy mag,
Za całość chciałbym 180zł. Zainteresowanym wyślę zdjęcia, proszę o kontakt na gg: 6694656.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2011, o 16:44 przez Kasztanieta, łącznie zmieniany 2 razy.
Chce sprzedać 10 starych Phoenixów (metalowych), w tym FCG. Sprzedaje tylko i wyłącznie całość. Ledwo wróciłem do wrocka, nie rozeznałem się jeszcze w cenach, więc na razie propozycje na PW.
Figurki są w stanie idealnym - nie pamiętam czy dobierałem się do nich nawet pilniczkiem. Na pewno nie wszędzie. Nie ma ani podkładu, ani przyklejonych halabard - po prostu niczego. Tylko opakowania brakuje
Dla upartych moge zrobić zdjęcie, ale dla nieufnych to parę osób z Wrocka może za mnie poręczyć
We wrocku oczywiście możliwy odbiór osobisty
Figurki są w stanie idealnym - nie pamiętam czy dobierałem się do nich nawet pilniczkiem. Na pewno nie wszędzie. Nie ma ani podkładu, ani przyklejonych halabard - po prostu niczego. Tylko opakowania brakuje
Dla upartych moge zrobić zdjęcie, ale dla nieufnych to parę osób z Wrocka może za mnie poręczyć
We wrocku oczywiście możliwy odbiór osobisty
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
Galharen pisze:sprzedam:
- 5 dp, VI ed, bialy podklad
- 5 silver helms Ved, metalowe
- 20 PG stan dziewiczy
- 2 rydwany, niepomalowane
- 12 lothern sea guard 5 ed, pomalowani
w razie pytan pytac, przeszukam pudelka stare
Czy ci Lotherni jeszcze aktualni ?
Witam, jak myślicie ile warta jest figurka Teclisa ?? http://www4.osk.3web.ne.jp/~hasinaka/teclis_old.jpg ta stara