No i płaszczyk fajny, ale tam ten czarny to już nie pasuje. Mogłeś go sobie darować, albo dać jakiś siwy/brązowy.
Ogólnie ok

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzieki za rady ale zacieki jak je określiweś to wina domalowywania czerwonego.Rasti pisze:Moim zdaniem wypadałoby pocieniować co nieco, bo wash to nie wyszedł. Powychodziły zacieki na Khornicie, takie czarne plamki a nie cień.
No i płaszczyk fajny, ale tam ten czarny to już nie pasuje. Mogłeś go sobie darować, albo dać jakiś siwy/brązowy.
Ogólnie ok
Trole rzecz jans to wip.smiejagreg pisze:Trolle powyżej to chyba nie skończoneAż się proszą o washe....
Hej, czy mógłbyś mi zdradzić jakimi kolorami i w jakiej kolejności malowałeś mu pelerynę (i czaszki)?^Karpiu^ pisze:![]()
Peleryna to graveyard earth rozjaśniana do komando khaki. Całośc po rozjaśnieniu do czystago komando khaki zostala zapuszczona Danab blackiem a następnie znowu wyciądnałem rozjaśnienia za pomocą kilku warstw rozwodnionego komando khaki.Starbuck pisze: Hej, czy mógłbyś mi zdradzić jakimi kolorami i w jakiej kolejności malowałeś mu pelerynę (i czaszki)?
IMO zrobiona przepięknie i bardzo naturalnie
Postanowiłam zrobić swoim wojownikom dokładnie takie
Z góry dziękuję,
Starbuck
Prawie trafilem ze skull whitemRothand pisze:czaszki wygladaj na skull white i na to wash devlan mud ....jest to najfajniejsza metoda malowania szkieli
fajna galeryjka by the way
Khornite dla testów wrzuciłem pod lampke nocną. Fotka wykonana z flashem i macro oraz automatyczne ISO.smiejagreg pisze:Napisz jak oświetlałeś khornitę przy robieniu zdjęcia, przy świetle elektrycznym czy dziennym bo mi coś nie idzie fotografowanie...
Z tym będzie jeden problem ...rudobrody79 pisze:kolekcja WoCh-u zaczyna ładnie wyglądac. jesli pomalujesz tak całą swoją armie,
to będzie bardzo pożądany widok na stole. ten bohater khorna bardzo mi sie podoba i magowie oczywiście też.
kolekcjonerskie figurki zawsze wyglądają dobrze.