czy Dragon Mage jest w jakis sposob ograniczony? chodzi mi o te 2 kosci na faze?
BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
a ja mam pytanie odnośnie zasad turnieju 
czy Dragon Mage jest w jakis sposob ograniczony? chodzi mi o te 2 kosci na faze?
Przemcio251 pisze:Co za pech biedne Imperium![]()
![]()
Ja tez bardzo wspolczuje
tak jest to jeden model. Jeśli chodziło Ci o ograniczenie to:krejzihed pisze:charioty z lukami (np. dwuosobowa załoga z lukiem 20" + ) licza sie jako jeden model?
Max. 45 models with missile weapons with a range of 20”+ (not incl. war machines, characters and chariots).
to już 2. bezsensowne zdanie, idziesz na rekord?krejzihed pisze:
trzeba przestac pic
Bless czy bede mogl wystawic oddzial, ktorym bede gral na Bazylu na konkurs Sloneczniki i wystawic za chamelony na czas konkursu zwykle skinki?
Na DMP i konkursie mu towarzyszacym nie bylo problemu, mam nadzieje, ze tu tez nie bedzie?
Na DMP i konkursie mu towarzyszacym nie bylo problemu, mam nadzieje, ze tu tez nie bedzie?
-
aeternitais
- Plewa
Jak to jest z filterami w oddziałach? Mogą jakieś być, jeśli tak czy są ograniczone jakoś (np. procentowo)?
to kilka pytań do klaryfikacji:
Eternal Whine - Kiedy wybieram oddział?
Cham - Czy zdejmuje Stubborn? czy może jest to jak w przypadku lasów?
Słabnę - Czy rany można uniknąć poprzez ASv/WSv/Reg?
Sklej Mnie Japę - Czy liczy się zabicie np. z naszego miscasta? chodzi mi o typ ataków, które nie zostały zadane bezpośrednio przez mojego wyznaczonego herosa.
Eternal Whine - Kiedy wybieram oddział?
Cham - Czy zdejmuje Stubborn? czy może jest to jak w przypadku lasów?
Słabnę - Czy rany można uniknąć poprzez ASv/WSv/Reg?
Sklej Mnie Japę - Czy liczy się zabicie np. z naszego miscasta? chodzi mi o typ ataków, które nie zostały zadane bezpośrednio przez mojego wyznaczonego herosa.