VC 2400 euro na blood knightach
Re: VC 2400 euro na blood knightach
Po co ci szkiele do zapchania pkt? w żulach masz 496 pkt a do limitu corów brakuje ci 104 więc chyba lepiej przeznaczyć to na jeszcze więcej żuli. Wywal jeszcze wilki i masz 120 pkt do dyspozycji. Fell baty możesz wziąć.
Come crawling faster, obey your Master...
Wilki akurat się przydadzą do współpracy z bloodkami - mogą im pomóc ustawić jakąś szarżę albo dać hardcovera od strzalców przeciwnika.
Ja bym z rycerzy zdjął flag of the blood keep i zamienił go na royal banner. Nienawiść się w walce bardziej przyda. A wtedy będziesz miał możliwość na bloodkach by wystawić 7 rycerza.
Co do sztandarów - skoro masz regenkę to i tak nie potrzebujesz warda zaś branie go tylko przeciwko płonącemu strzelaniu jest moim zdaniem zbyt drogą opcją - nie ma go tak dużo no i możesz się przed takimi łucznikami bretońskimi zasłonić wilkami (oraz wciąż masz as2+ i t4 na rycerzach).
Ja bym z rycerzy zdjął flag of the blood keep i zamienił go na royal banner. Nienawiść się w walce bardziej przyda. A wtedy będziesz miał możliwość na bloodkach by wystawić 7 rycerza.
Co do sztandarów - skoro masz regenkę to i tak nie potrzebujesz warda zaś branie go tylko przeciwko płonącemu strzelaniu jest moim zdaniem zbyt drogą opcją - nie ma go tak dużo no i możesz się przed takimi łucznikami bretońskimi zasłonić wilkami (oraz wciąż masz as2+ i t4 na rycerzach).
ward na rycerzach nie miał być tylko na strzelanie, ale też na czary z magii metalu.August pisze:Wilki akurat się przydadzą do współpracy z bloodkami - mogą im pomóc ustawić jakąś szarżę albo dać hardcovera od strzalców przeciwnika.
tam są dwa czary, od których rycerze schodzą na 2+ bez regenki... Z tym wardem i z MR mają jeszcze obronę na 3+
Ale słusznie prawisz, że royal banner bardziej się przyda. Miałem już jeden test - i rycerze bez hejta nie dają rady... Poza tym jest ich zwyczajnie za mało... A co do czarów z Lore of metal - trzeba je jakoś zablokować... Wbić się do walki jak najszybciej, albo np. zaszarżować w oddział z magiem duchami i go ukatrupić.
Jedyna opcja.
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Spokój ! Nie chce mi się wyciągać kolorowej kredki ...