Magiczne pistolety a CC
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Magiczne pistolety a CC
Czy jak bohater ma magiczne pistolety to musi ich uzywac w CC?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Czuję podstęp...Gogol pisze:a istnieją takie ??
Czy chodzi o używanie gołębi bombowych w walce wręcz?
BSB używający słynnej magicznej kuszy jednoręcznej "Lifetaker" by zadusić nią Banszetkę w walce wręcz?
AB do Imperium... Gdzie jest AB do Imperiumm... Może tam coś jest...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
To jest broń z magiznymi atakami, a nie magiczna brońquas pisze:jeszcze sa skavenskie colty
tak...lith pisze:Czy jak bohater ma magiczne pistolety to musi ich uzywac w CC?
ale innych niz brace of satosean pistols nie znam a one sa poza limited
Jacku prosze cie... nie wyskakuj z lifetakerem tlukacym kolba w cc bo niektorzy na prawde to biora powaznie jak sie pozniej spotyka
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Shino pisze: Jacku prosze cie... nie wyskakuj z lifetakerem tlukacym kolba w cc bo niektorzy na prawde to biora powaznie jak sie pozniej spotyka
Nie zgadzam się. To tłumienie konstytucyjnej wolności żartu.
To, że kiedyś przez chwilę byłem na LS nie znaczy, że nie mogę żartować.
To Tobie nie wolno żartować, bo jesteś na LS. O!
Ponadto to nie była kolba, tylko magiczna cięciwa którą dusiłem Banszetkę.
Zresztą… Nie pozwolili…
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
A to dranie, nie pozwolili? Żeby dusić magiczną cięciwą trzeba chyba zaszarżować od tyłuJedy Knight pisze:Ponadto to nie była kolba, tylko magiczna cięciwa którą dusiłem Banszetkę.
Zresztą… Nie pozwolili…
Od przodu to można co najwyżej utworzyć magiczny bat odcinając jeden koniec cięciwy od łuku. Wtedy nie będzie już chyba wątpliwości co do magiczności takich ataków Problem jest tylko taki, że po takim zabiegu drastycznie spada zasięg strzelania z takiej broni. Właściwie to ogranicza się do odległości rzutu strzałą
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
DoW maja magiczne pistolce - a ze pistolety w close combacie uzywa sie jak hand weaopnów - to jak najbardziej sa magiczne.