Hardkorowy Miecz Odwołany
Re: Hardkorowy Miecz 1199 26.02.2010
Ok to muszę się zabrać za malowanie [= bo rzeczywiście to wstyd aby na takie punkty nie mieć co wystawić, ehh 

Aaaaa rzeczywiście... Damn coś się nie wyspałem... Ehhh
Ok dzięki za obudzenie 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Będzie fajnie jak przy liście zapisanych wypiszesz jakie armie jadą, może zachęci to niektórych do poczytania innych AB 
Nie mogę być na Bazylu w sobotę, więc pewnie sobie odbiję tydzień później

Nie mogę być na Bazylu w sobotę, więc pewnie sobie odbiję tydzień później

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Aj, tyle fajnych kmin powymyślałem do demonów na ten turniej, ale nic się nie mieści....
te 299 punktów na heraldów, przy niemożliwości wzięcia lorda blokuje wszystkie bardziej skomplikowane kminy w tej armii..
te 299 punktów na heraldów, przy niemożliwości wzięcia lorda blokuje wszystkie bardziej skomplikowane kminy w tej armii..

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W demonach są fajne rzeczy: rydwany na przykład 
A żebyś wiedział, że jest taka szansa, żeby sobie ogry pożyczyć

A żebyś wiedział, że jest taka szansa, żeby sobie ogry pożyczyć

Dodatkowe info: jesli ktoś chce wystawic bohaera specjalnego musi posiadać oryginalny model tegoż, musi posiadać wydrukowane zasady tegoż i wyjaśnic jego działanie przeciwnikowi, musi także sprawdzić, czy i jak jego działanie zostało opisane w obowiązujących faqach GW.
Na turnieju odbędzie się ocena malowania i usuwanie proxów. System punktowania 0 pkt - ponad 25% niepomalowanych modeli, 2 pkt 1 niepomalowany model, 4 pkt wszystkie pomalowane modele. 1 pkt za posiadanie ksiegi armii, wydrukowanej rozpiski, kostek i miarki.
Na turnieju odbędzie się ocena malowania i usuwanie proxów. System punktowania 0 pkt - ponad 25% niepomalowanych modeli, 2 pkt 1 niepomalowany model, 4 pkt wszystkie pomalowane modele. 1 pkt za posiadanie ksiegi armii, wydrukowanej rozpiski, kostek i miarki.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kalesonowi ostatnio brakuje dobrej woli.
Najlepszego Bazyliszka, który naprawdę zabijał wzrokiem - OKA OKÓw też nie chciał dopuścić.
I popsułeś z tymi proxami, bo załatwiłem sobie prawie całe Ogry, cieć...
Najlepszego Bazyliszka, który naprawdę zabijał wzrokiem - OKA OKÓw też nie chciał dopuścić.
I popsułeś z tymi proxami, bo załatwiłem sobie prawie całe Ogry, cieć...

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jacek ma jakieś 200 pomalowanych gnoblarów????