Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Hitler jedzie na mastera w Białymstoku!!!
No to ja maluje moje nowe orki i jak się uda to jadę. Genialny filmik
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Z ciekawości wlazłem na konto inne filmiki obczaić. Ten fulszok mnie rozwalił. xD
http://www.youtube.com/watch?v=ad_i4BfQqhc - komentarze mówią wszystko
http://www.youtube.com/watch?v=ad_i4BfQqhc - komentarze mówią wszystko
Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, o 13:42 przez Eriks281, łącznie zmieniany 1 raz.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dzięki za komentarze. To chyba jedna z lepszych rzeczy jakie mi w życiu wyszły, hehehe. Ja ten filmik normalnie oglądam już chyba z 8 raz i ciągle sam do siebie na głos się śmieję w domu A jeśli po kononowiczu udało się zrobić coś takiego, to zobaczymy co będzie za rok
Dziku - wpadaj na mastera do nas!
Swoją obecność narazie zapowiedzieli też rosjanie i białorusini (być może zdecydują się też łotysze i estończycy - znów!) więc teraz tylko przerabiam filmik na napisy po angielsku i podsyłam do ruskich z napisem, że muszą przyjechać aby hitler nie wygrał! Ciekaw jestem ich reakcji
Które momenty się Wam najbardziej podobały?
Dziku - wpadaj na mastera do nas!
Swoją obecność narazie zapowiedzieli też rosjanie i białorusini (być może zdecydują się też łotysze i estończycy - znów!) więc teraz tylko przerabiam filmik na napisy po angielsku i podsyłam do ruskich z napisem, że muszą przyjechać aby hitler nie wygrał! Ciekaw jestem ich reakcji
Które momenty się Wam najbardziej podobały?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
najlepiej bialostocki pogodynek http://www.youtube.com/watch?v=A-RiaJ9x5uYKarli pisze:A jeśli po kononowiczu udało się zrobić coś takiego, to zobaczymy co będzie za rok
czapki z glow, Hitler jest przekozak.
Dobry filmik, ciągle coś fajnego udaje się wykrzesać z tego fragmentu.
Rogers Cole-Wilson albo Robert Burneika.Karli pisze: A jeśli po kononowiczu udało się zrobić coś takiego, to zobaczymy co będzie za rok
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dla mnie najlepszy kawałek to: "To ja pierwszy leczyłem czołgi! Cala Europa gra na mojej rozpie!"
to też by był Hit!KrzysiekW pisze: Robert Burneika
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Najlepszy jest fragment, żeby Steiner nie żebrał o skład na ETC, że potrzebują wampirów do składu i że wezmą nowe orki
Oczywiście rzucam Adolfowi czelendża w pierwszej rundzie! Zwłaszcza jak pojedzie Ogrami
Mam nadzieje, że będzie bez zasad Euro bo przecież jak tu grać bez dwóch Abomek?
Oczywiście rzucam Adolfowi czelendża w pierwszej rundzie! Zwłaszcza jak pojedzie Ogrami
Mam nadzieje, że będzie bez zasad Euro bo przecież jak tu grać bez dwóch Abomek?