Mantic
Moderator: esgaroth
Re: Mantic
IMO to bardziej się na bolca nadaje, niżeli na Rocketa... A Iron Caster naprawdę fajnie wygląda i tylko odrobinę jak Chaos Squat 

- gerald_tarrant
- Masakrator
jak dla mnie świetnie nadaje się na eruptora ten rocket launcher
Hm... ja bym te figurki określił mianem "wyglądam paskudne, ale drzemie we mnie duży potencjał". Co by nie zrobili i tak większość graczy CHD pierwsze co zrobi, to weźmie pilnik, nóż, kilogram grin stafu i zacznie dostosowywać je do swojej wizji/aktualnego charakteru armii.
- gerald_tarrant
- Masakrator
ja bym jeszcze zakleił otwór gębowy, przedłużył brodę i dodał porządne kły...
- gerald_tarrant
- Masakrator
ostatnio oglądałem pseudo-horron "Killer-Pussy"
jego twarz dokładnie mi się z tym filmem kojarzy
jego twarz dokładnie mi się z tym filmem kojarzy

- gerald_tarrant
- Masakrator
PrzerażająceBarth pisze:strzelcy dostali nazwę - Decimators, a khaos dwarfy to teraz Abyssal Dwarfs

- Tiger Brown
- Kradziej
Prawdaaa? Głębinowe Krasnoludy. Super. Uć podwodną pewnie dostaną. I Sponge Boba jako herosa.gerald_tarrant pisze:PrzerażająceBarth pisze:strzelcy dostali nazwę - Decimators, a khaos dwarfy to teraz Abyssal Dwarfs

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- gerald_tarrant
- Masakrator
Powiedział "go back to the shadows" miszczuAfro pisze: Go back to the abyss! Jak powiedział Gandalf do Balroga

- Tiger Brown
- Kradziej
W głębinach lądowych to porządne krasnoludy siedzą, a takie chaośnickie wypierdki to na dno! I do dna!Afro pisze:Bardziej popularne znaczenie abyss to otchłań, niekoniecznie ma to związek z wodą ;P

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- gerald_tarrant
- Masakrator
to wracaj do głębin swojego działuTiger Brown pisze:W głębinach lądowych to porządne krasnoludy siedzą, a takie chaośnickie wypierdki to na dno! I do dna!Afro pisze:Bardziej popularne znaczenie abyss to otchłań, niekoniecznie ma to związek z wodą ;P