[12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławek]
aktualizacja listy.
bardzo proszę by osoby zamierzające odwołać uczestnictwo w naszym turnieju zrobiły to jak najprędzej,
nie chcemy bowiem blokować miejsc dla sekcji wh40k naszego klubu, która tego samego dnia organizuje swój turniej.
przypominam, że do czwartku 10 lutego nadsyłamy rozpiski na maila fenixklub[małpa]gmail.com
byłoby idealnie jakby przesłane rozpiski zapisane były w formacie RST army builder 2.2c na podstawie bazy danych zrobionej przez grupę yahoo Arromanche ( http://games.groups.yahoo.com/group/Arromanche/ ) (można tez pościć mi PMkę w tej sprawie). w przeciwnym wypadku proszę o rozpiski w TXT lub HTML. wraz z rozpiską KONIECZNIE należy podać imię i nazwisko oraz ID z ligi.
w razie pytań lub problemów proszę dzwonić na 6#6#5#2#6#0#6#8#0 rafał/shinue (sry za płotki ale nie chcę by potem firmy spamerskie wysyłały mi nagrody na komórkę)
bardzo proszę by osoby zamierzające odwołać uczestnictwo w naszym turnieju zrobiły to jak najprędzej,
nie chcemy bowiem blokować miejsc dla sekcji wh40k naszego klubu, która tego samego dnia organizuje swój turniej.
przypominam, że do czwartku 10 lutego nadsyłamy rozpiski na maila fenixklub[małpa]gmail.com
byłoby idealnie jakby przesłane rozpiski zapisane były w formacie RST army builder 2.2c na podstawie bazy danych zrobionej przez grupę yahoo Arromanche ( http://games.groups.yahoo.com/group/Arromanche/ ) (można tez pościć mi PMkę w tej sprawie). w przeciwnym wypadku proszę o rozpiski w TXT lub HTML. wraz z rozpiską KONIECZNIE należy podać imię i nazwisko oraz ID z ligi.
w razie pytań lub problemów proszę dzwonić na 6#6#5#2#6#0#6#8#0 rafał/shinue (sry za płotki ale nie chcę by potem firmy spamerskie wysyłały mi nagrody na komórkę)
Bardzo prawdopodobne że się pojawię...
Proszę mnie dopisać.
Proszę mnie dopisać.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
moi drodzy,
w związku z zaskakująco dużym zainteresowaniem naszym równoległym turniejem wh40k
zamykamy listę grających w wfb na liczbie 26
LISTA UCZESTNIKÓW:
(R oznacza oddaną rozpiskę)
1. katerek
2. Heptun
3. Josiph
4. Byro
5. Piotr
6. krystian1wielki
7. Yahoo82
8. Filip556
9. Gnatozuj
10. Andrew
11. muchozol
12. Iddqd
13. szeregowiec ryan
14. Futhus99
15. Lubin
16. gokish
17. Demonik
18. Aviac
19. kemot
20. shinue
21. Pacek
22. Ziemko
23. Nijlor
24. Michnik
25. bigpasiak
26. Lupin
LISTA ZAMKNIĘTA
jednakże wciąż można się zgłaszać do rezerwy.
w związku z zaskakująco dużym zainteresowaniem naszym równoległym turniejem wh40k
zamykamy listę grających w wfb na liczbie 26
LISTA UCZESTNIKÓW:
(R oznacza oddaną rozpiskę)
1. katerek
2. Heptun
3. Josiph
4. Byro
5. Piotr
6. krystian1wielki
7. Yahoo82
8. Filip556
9. Gnatozuj
10. Andrew
11. muchozol
12. Iddqd
13. szeregowiec ryan
14. Futhus99
15. Lubin
16. gokish
17. Demonik
18. Aviac
19. kemot
20. shinue
21. Pacek
22. Ziemko
23. Nijlor
24. Michnik
25. bigpasiak
26. Lupin
LISTA ZAMKNIĘTA
jednakże wciąż można się zgłaszać do rezerwy.
Jednak sie wykruszylem i od razu szybko pisze. Cholernie zaluje, ale wazna impreza mi wyskoczyla.
koral pisze:Witam wszystkich po ponad rocznej przerwie. Proszę o dopisanie mnie do listy rezerwowoej. Na turnieju pojawię się tak czy siak nawet jako obserwator.
Pozdrawiam
Brawo Koral, powrót do battla??
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
tak, pokonalem problemy finansowe i od grudnia zbieram szczury (powrot do mojej ulubionej armii)Nijlor pisze:koral pisze:Witam wszystkich po ponad rocznej przerwie. Proszę o dopisanie mnie do listy rezerwowoej. Na turnieju pojawię się tak czy siak nawet jako obserwator.
Pozdrawiam
Brawo Koral, powrót do battla??