Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No więc :
tak, tło jest najlepsze...
Z przedostatniego turnieju Kultu :
W wolnych chwilach (większa wersja avatara) :
tak, tło jest najlepsze...
Z przedostatniego turnieju Kultu :
W wolnych chwilach (większa wersja avatara) :
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
To teraz ja opublikuję swoją kaprawą morde...
Teraz zbliżenie...
No i oczywiście słuchawka w uchu - kontakt z bazą musi być!
Teraz zbliżenie...
No i oczywiście słuchawka w uchu - kontakt z bazą musi być!
- swieta_barbara
- habydysz
Tomcio - ale recydywa. Bez jaj. Ile bierzesz za pobicie? Powinienes tam jeszcze z bejsbolem stac.
swieta_barbara pisze:Tomcio - ale recydywa. Bez jaj. Ile bierzesz za pobicie? Powinienes tam jeszcze z bejsbolem stac.
Przecież widzisz, że kontaktuje się z bazą przez słuchawkę w uchu, pewnie pracuje w BOR (ale incognito, bo garnitur gdzieś wcięło
Ale ja gram tylko żołnierzykami!Tomcio - ale recydywa. Bez jaj. Ile bierzesz za pobicie? Powinienes tam jeszcze z bejsbolem stac.
... oferty na PW
A teraz swieta barbarko specjalnie dla Ciebie wykonałem następne zdjęcie:
hehe Zox widzę że masz bc richa worlock'a 8)seria bronze czy platinum ? Bo tego pierwszego mało co nie kupiłem
sorka za offttopienie, ale musiałem, ja jestem gitarofilem
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
BronzeMastema pisze:hehe Zox widzę że masz bc richa worlock'a 8)seria bronze czy platinum ? Bo tego pierwszego mało co nie kupiłem
Różne opinię słyszę na jej temat, ale jak na pierwszą gitarę nie narzekam
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
TomCio, szacun - za dystans do samego siebie. Już miałem Baśkę upominać, że przegiął z tym tekstem o recydywie, ale na szczęście trafiło na człowieka z jajem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no wybaczcie..ale..
Zox własnie mi odradzali tą gitarę, bo agatis itd., a w sumie nie jest to wilką wadą, ma nawet swoje plusy... no i kupiłem epi g 400 ale ciągle mnie ciągnie do tych ostrych kształtów..i jest mi dziwnie smutno jak patrze na takie gitary ..bo nie mam :Pprzypomniało mi to że fajnie by było mieć więcej gitar..ale trza miec wkońcu więcej figsów.
No i Tomcio aż się Cebie wzdrygnąłem, myślałem ze pan w kompie chce komuś krzywde zrobić bo Ty chyba z Wrocka, a ja z Lubina...
Zox własnie mi odradzali tą gitarę, bo agatis itd., a w sumie nie jest to wilką wadą, ma nawet swoje plusy... no i kupiłem epi g 400 ale ciągle mnie ciągnie do tych ostrych kształtów..i jest mi dziwnie smutno jak patrze na takie gitary ..bo nie mam :Pprzypomniało mi to że fajnie by było mieć więcej gitar..ale trza miec wkońcu więcej figsów.
No i Tomcio aż się Cebie wzdrygnąłem, myślałem ze pan w kompie chce komuś krzywde zrobić bo Ty chyba z Wrocka, a ja z Lubina...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Niektórzy po raz pierwszy ( możliwe, że również ostatni ) mają szansę zobaczyc jak wygląda, w co się ubiera, czy się goli, jaki kolor oczu ma ROMAN LORD OF THE DRUCHII!!!!!!!!
roman- skadys znam tego ryja.
http://grono.net/gallery/113386/0/ a oto i moja boska osoba- co prawda ryja boskiego tam widac malo, aczkowliek pokazuje moja druga pasje i milosc
a neidlugoi zrobie soebi i inne fotki mojego boskeigo ryja, to wam pokaze
http://grono.net/gallery/113386/0/ a oto i moja boska osoba- co prawda ryja boskiego tam widac malo, aczkowliek pokazuje moja druga pasje i milosc
a neidlugoi zrobie soebi i inne fotki mojego boskeigo ryja, to wam pokaze
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Siasiek-otwiera sie tylko główna strona
Siasek zrobił lans i fotkę można zobaczyć tylko jak się jest zalogowanym na gronie ;]
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Chuck Norris
tak myślałem
no czasem sie trzeba wylansic a Ty myslisz ze jak bym si enie lansił na cmonie to bym mial prace? ;]
hehe pameitasz? ;]
wiec turlaj pieroga, to takie nic nieznaczace kupsko ktore sie wciska gdzie popadnie. ew. to osob ktorych neilubie mowi idz turlaj piroga, wtedy znaczy to cos w rodzaju "odiperdol sie" lub tzw. "spierdalaj"
a lansic sie na cmonie, to wystawiac poprostu obrazki takich ludzikow, i linki wsadzac gdzie sie da
bys sie torche poedukowal czloweiku
wiec turlaj pieroga, to takie nic nieznaczace kupsko ktore sie wciska gdzie popadnie. ew. to osob ktorych neilubie mowi idz turlaj piroga, wtedy znaczy to cos w rodzaju "odiperdol sie" lub tzw. "spierdalaj"
a lansic sie na cmonie, to wystawiac poprostu obrazki takich ludzikow, i linki wsadzac gdzie sie da
bys sie torche poedukowal czloweiku