[12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławek]
Re: [12.02.2011] Płomienie FENIXA IX - 2500pts 8ed [Włocławe
Jęśli można prosić uprzejmie to jeszcze Paweł do rezerwowej listy chcialby się dopisać.
rozpa doszła?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
-
- Mudżahedin
Panowie - poznański pociag dociera dopiero o 8.18 dlatego mam takie pytanko - czy byłaby opcja jakiegos odbioru albo poczekania chwilke bo obawiam sie ze dojsce z laczka do tej remizy zajmie mi z pół godziny conajmniej
miło nam to słyszeć staramy się.kemot pisze:Shinue, organizacji i zaangazowania powinny wam zazdroscic wszystkie kluby w Polsce .
ps. rozumiem, że możemy liczyć na głos torunia na przydzielenie nam przez ligę mastera?
dopisany do listy głównej. nie ma już rezerwy.Banzaj pisze:Jęśli można prosić uprzejmie to jeszcze Paweł do rezerwowej listy chcialby się dopisać.
Tez taki kiedys bylem, jednak 7 lat ciaglego ogarniania troche meczy...kemot pisze:Shinue, organizacji i zaangazowania powinny wam zazdroscic wszystkie kluby w Polsce .
Co nie zmienia faktu, ze Shinue odwala kawal dobrej roboty - podziwiam zapal i kibicuje, aby nie zniknal
działalność naszego klubu to nie tylko shinue.
ja byłem zaledwie 'pierwszym poruszycielem'
jest kilku klubowiczów (niestety część z nich wyprowadziła się z włocławka)
bez których byłoby nam bardzo trudno.
no i nie zapominajmy o kierowniczce remizy,
bez tej kobiety po remizie nie zostałby kamień na kamieniu.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Rafał (Shinue) to nie wszystko,...jedynie jakieś 90%, cała reszta razem wzięta to pozostałe...9Shinue pisze:działalność naszego klubu to nie tylko shinue.
Miłego grania. Pzdr.
gobo podbija teraz toruń. paweł chyba z powodów osobistych zawiesił wfb na kołku. ja w grudniu wróciłem do gry i buduje armie (tak naprawde mam za sobą 3 bitwy na nowych zasadach ale jade po zabawe a nie dla wyniku) i przy okazji reaktywowałem 2 graczy ;]. wątpię, żeby sytuacja z liczbą graczy wróciła do poziomu z 2009 roku ale mam zamiar kilka razy w roku pograć na jakichś turniejach.
-
- Warzywo
Shinue ja byłem na wszystkich waszych turniejach tylko, że ostatnio na czterdziestce. Zawsze starałem się godnie reprezentować nasz Płocki klub, czasem nawet z sukcesami. (proszę Cię o wydrukowanie mi dyplmomu za ostatni turniej bo czuję się troszkę pokrzywdzony, battlowcy mieli dyplomy, a czterdziestka nie, czy to jakaś dyskryminacja? )
Koral witam starą gwardię, dobrze, że wróciłeś
Koral witam starą gwardię, dobrze, że wróciłeś
- Orkgrinder
- Wałkarz
Od Kohortexu nie zagrałem w batla ani jednej bitwy. ;)Shinue pisze:i tak przy okazji: a co z kutnem? pirat, gargamel, frelo z bratem. słyszał ktoś co u nich?
Z Kutna jedzie delegacja na WH40 (2 osoby w tym Wilq).
Może jakby nie było do roboty nic to człowiek by się zmusił i zrobił rozpiskę i się nawet zjawił. Ale kto to może wiedzieć ;)
Z drugiej strony Włocławek to zawsze fajne turnieje. Jest czas na zastanowienie się jeszcze ;)