A teraz poszczególne części :
1) Wywiad z Dębkiem - genialny wybór pierwszego wywiadu (macie racje, oczywisty) Człowiek, którego podziwiam i chętnie słucham. Brakowało mi natomiast pytania szczegółowego o figurki - jakie edycje woli, czy ma też 'fisia' kolekcjonerskiego, na ile pkt ma armie, jaki jest jego ulubiony oddział i np. od jakiego bohatera/jednostki zaczyna składanie rozpiski na 1000 pkt +. Ja akurat sporo z tych moich 'uwag' wiem, ale może czegoś nowego bym się dowiedział. No i przy okazji kolejnych wywiadów chętnie dowiedziałbym się tych rzeczy od innych graczy
2) Zacny pomysł z recenzją modeli, podoba mi się taka rzeczowa ocena w kryteriach. Dodałbym jeszcze kryterium 'użyteczności w warhammerze' chodzi mi o to, czy mieści się na podstawce 50X50. Dobrym pomysłem jest też podanie wysokości modelu (szerokości to nie, bo skrzydła etc)
3) Batlowa kobieta & recenzja książki - nie mam pytań, uwag też świetny pomysł
4) Raport - naprawdę porządny, rzetelny raporcik. Uważam, że co co jakiś czas (np. 2 tury) fajnie byłoby zrobić zdjęcie pola bitwy i umieścić je w większym formacie (połowa strony A4 chyba wystarczyłaby) Ale to jest taka tylko kosmetyka, sam nie wiem czy byłaby potrzebna. Bardzo ważne ze armie były pomalowane, to bardzo się ceni.
5) Alternatywne modele dla treemana - cuś pięknego
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
6) chyba jedyna część, która nie była albo 9.5/10 albo 10/10 z tego numeru. Rozbawiło mnie jedynie techniki rzutu i ich zastosowanie
7) opowiadanko bardzo miłe, na pewno chce się kolejną część znać
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
tyle ode mnie, na pewno będę czekał na kolejny numer i tego samego dnia co wyjdzie przeczytam go
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
SZACUNEK panowie!
pzdr!
Jagal