Galeria zielonych
Moderator: Kołata
- swieta_barbara
- habydysz
Nareszcie udalo mi sie porzadnie obfotografowac i obrobic moja armie, zapraszam do obejrzenia:
LORDS
HEROES
CORE
SPECIAL
RARE
LORDS
HEROES
CORE
SPECIAL
RARE
Ostatnio zmieniony 4 lut 2011, o 12:53 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ciekawe modele i dobre malowanie Świetna armia
- The WariaX
- Falubaz
WoW
I Ty chcesz to wszystko sprzedać? Ja bym nie miał serca...
I Ty chcesz to wszystko sprzedać? Ja bym nie miał serca...
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- Aron_Banalny
- Masakrator
czy black orasy to 5 ed. plastiki, orasy z RoR-ów i 6 ed. plastiki z podstawki?
- swieta_barbara
- habydysz
#Aron: dokladnie black orki to: 2 gnoblary, ruglud i jego 8 chopakuf, sztandarowy z 4ed black orkow, 4 metalowych 4ed black orkow, 8 plastikowych black orkow, 6 boyzow z podstawki do 6ed. Wszystko oczywiscie skonwertowane bitzami z ogrow.
#Wariax, ARBAL: teraz jest na sprzedaz tego najlepszy moment, wyjdzie nowy book, wiele osob bedzie chcialo miec armie zielonych. Ta kolekcja ma juz takie rozmiary, ze nie wykorzystuje wlasciwie 50% tego, co mam, a moj Tata zawsze mawial, ze nie wolno przywiazywac sie do rzeczy. Orki juz mi sie strasznie ograly, denerwuje mnie ilosc orkowych bitzow, ilosc miejsca jakie zajmuja w gablocie (teraz co prawda gablote sprzedalem, ale to tylko powiekszylo zasieg problemu, bo stoja na biurku w mieszkaniu 36m...), to ze wiecznie cos jest nie do konca naprawione, ze pod x regiment nie ma traya, itp, itd. Poza tym obawiam sie, ze znow beda plewne, a perspektywa kolejnych paru lat stania na polce slabej armii (albo brania jej na turnieje i zgarniania wtubow) jakos do mnie nie dociera. Dobrze chociaz ze wszystko jest pomalowane i w jednym klimacie. Moze uda sie to pchnac w calosci, wywolawczo 5k PLN albo 2k USD. Ale i tak ze sprzedaza poczekam na marzec.
#Wariax, ARBAL: teraz jest na sprzedaz tego najlepszy moment, wyjdzie nowy book, wiele osob bedzie chcialo miec armie zielonych. Ta kolekcja ma juz takie rozmiary, ze nie wykorzystuje wlasciwie 50% tego, co mam, a moj Tata zawsze mawial, ze nie wolno przywiazywac sie do rzeczy. Orki juz mi sie strasznie ograly, denerwuje mnie ilosc orkowych bitzow, ilosc miejsca jakie zajmuja w gablocie (teraz co prawda gablote sprzedalem, ale to tylko powiekszylo zasieg problemu, bo stoja na biurku w mieszkaniu 36m...), to ze wiecznie cos jest nie do konca naprawione, ze pod x regiment nie ma traya, itp, itd. Poza tym obawiam sie, ze znow beda plewne, a perspektywa kolejnych paru lat stania na polce slabej armii (albo brania jej na turnieje i zgarniania wtubow) jakos do mnie nie dociera. Dobrze chociaz ze wszystko jest pomalowane i w jednym klimacie. Moze uda sie to pchnac w calosci, wywolawczo 5k PLN albo 2k USD. Ale i tak ze sprzedaza poczekam na marzec.
- The WariaX
- Falubaz
swieta_barbara
W sumie to masz rację. Jak będziesz chciał sprzedawać w kawałkach, to ile byś chciał tak orientacyjnie za orkowego szamana tego I z prawej?
W sumie to masz rację. Jak będziesz chciał sprzedawać w kawałkach, to ile byś chciał tak orientacyjnie za orkowego szamana tego I z prawej?
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- swieta_barbara
- habydysz
Wariax: za wczesnie na takie rozwazania :] Niech wydadza dex. Bede sprzedawal na sztuki najwczesniej w lipcu (jesli nie uda mi sie ich opchnac w calosci). Tym niemniej ten szaman to akurat najlpiej pomalowana figurka w mojej armii. Taniej niz za 60pln bym go nie puscil.
Maly up - doszly trolle. Czekam jeszcze tylko na BSB od Raksa.
Maly up - doszly trolle. Czekam jeszcze tylko na BSB od Raksa.
- swieta_barbara
- habydysz
Czytalem Mlotkowy. Ja juz i tak nie bede kojarzony z jedna armia, bo przeciez gralem prawie rok DE. Poza tym nie widze w tym nic fajnego. Fajnie jest wygrywac. Zielonymi nie umiem, wiec sie ich pozbywam.
Ludki wyglądają rewelacyjne, w kupie muszą miażdżyć. Szkoda że porzucasz zielonych, no cóż hobby które nie sprawia przyjemności to nie hobby. Dużo satysfakcji w zbieraniu nowej armii.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- swieta_barbara
- habydysz
Ale przeciez ja juz mam druga armie.