Koncert życzeń 7 edycji ..
Moderator: Yudokuno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nię. Żadnych Slavów. Slavi do Kamieniołomów, kuźni nie na pole bitwy.
Slavi mają jedyne prawo- prawo do pracy , nie wolno im tego prawa zabierać.
Slavi mają jedyne prawo- prawo do pracy , nie wolno im tego prawa zabierać.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Phi. Marnować dobrego niewolnika do bitwy? No wiecie? A kto będzie robił w kamieniołomach to tylko do tego się nadają. Bitwa to dla niewolników za duży honor ale to pewnie do niektórych nie trafia. Yuerl był cwany ale własciwie nie chciał marnować swojej zdobyczy tylko nie miał innego wyboru. Powiadam za duży honor byłby dla niewolnika by mu pozwolić walczyć w bitwie. Wystarczającym jest dla nich wyniesieniem to że pracoją dla chwały Malekitha.Wyjątkowi szczęśliwcy oddawani świątyni i poświęcani Khainowi. Pamiętajcie młodzi generałowie . Tylko ELF POWER! Jeden naród, jeden wiedzmi król, jedno naggaroth.
Tak samo jak nie trzyma klimatu brak czarnoksieznikow. Wcale nie zaczerpniete z forgotten realms
Bedac mrocznym elfem - wolalbym poswiecic 1000niewolnikow niz 1dnego m. elfa.
skonwertowalbym smiesznych slave i cieszylbym sie samym poswiecaniem tej jednostki
Tak - klimat to pojecie wzgledne!
Bedac mrocznym elfem - wolalbym poswiecic 1000niewolnikow niz 1dnego m. elfa.
skonwertowalbym smiesznych slave i cieszylbym sie samym poswiecaniem tej jednostki
Tak - klimat to pojecie wzgledne!
jak dla mnie podstawowe postulaty-1) to zrobic cos z glupota cold one i obnizyc koszt COK- dlaczego mamy placic 29 pkt za odzial ktory jest slabszy od BK i zarazem od nich drozszy..?
2)Zrobic cos z kotlem- dzis go wzialem na dwarfy (klimatyczne rozpy) nie zrobil prawie nic...ale nie o to chodzi...jest po prostu za drogi...
3)Cena BG sa za drodzy...
2)Zrobic cos z kotlem- dzis go wzialem na dwarfy (klimatyczne rozpy) nie zrobil prawie nic...ale nie o to chodzi...jest po prostu za drogi...
3)Cena BG sa za drodzy...
A ja tam chętnie przyjęłabym kilku niewolników do walki. Wiecie, ile zastosowań na polu bitwy może mieć taki np. goblin? Można go zjeść, można związać kilku i dorobić z nich brakujące koło rydwanu, można przywiązać ich do czubka speara i kazać przy każdym uderzeniu gryźć przeciwnika, można ich użyć jak naciągu do bolców... Niewolnicy fajnymi są.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.