16 Czerwiec 2007. 1500 pkt. Gdynia- sklep Futurex
A ja mam prośbę do avatarowców- weźcie prosze mój AB do bretki, ma go Wanta a ja z nim kontaktu nie mam;/ loki weź mu powiedz a niech obojętnie kto go weźmie zebym mogł na morenie go odebrać
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
jeśli jest jeszcze miejsce to prosze o dopisanie mnie...lub na jakas liste rezerwową
Krzysztof Adamczyk
Krzysztof Adamczyk
Moze byscie zmienili w pierwszym scenariuszu zamiast tego ze WE nie moga wystwiac dodoatkowego lasu na cos takiego - nie mozna przesuwac lasu wystawionego przez WE. Bo wersja ktora jest aktualnie to jawna dyskryminacja.
Zgodnie z tym co jest napisane w Army Book-u do WE, dodatkowy lasek wystawia się tylko w pitched battle-u, więc gdybyśmy grali "zgodnie z zasadami" to w żadnej z bitew tego turnieju WE nie dostałyby swojego lasku, bo każda z nich jest innym/jakimś scenariuszem Więc bez marudzeniadargo000 pisze:Moze byscie zmienili w pierwszym scenariuszu zamiast tego ze WE nie moga wystwiac dodoatkowego lasu na cos takiego - nie mozna przesuwac lasu wystawionego przez WE. Bo wersja ktora jest aktualnie to jawna dyskryminacja.
wg podręcznika wystawianie dodatkowego lasu przez WE w bitwach scenariuszowych jest sprzeczne z zasadami... ale że się przyjęło, że jest on dopuszczony, to niech tak będzie, tylko nie w tym konkretnym scenariuszu...dargo000 pisze:Moze byscie zmienili w pierwszym scenariuszu zamiast tego ze WE nie moga wystwiac dodoatkowego lasu na cos takiego - nie mozna przesuwac lasu wystawionego przez WE. Bo wersja ktora jest aktualnie to jawna dyskryminacja.
no stress, pewnie i tak kogoś nie będziegrucha pisze:Dopiszcie mnie, chociaż nie wiem czy jeszcze są wolne miejsca?
tak przy okazji - DRACONIS TEAM na 10tą dotrze, tak więc możecie nas tam rozlosować wcześniej już. Nie chce nam się kolejką 30min wcześniejszą jechać. Zresztą Mati i tak będzie z 10-15 po