BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
True, nie wspominając już o tym, że mało kto ma Gwardie z hand weapon i shieldami.

taaaa, najlepiej niech ograniczą się do dwóch rozpisek na każdą armię "jedynych i słusznych" niech cała Europa i świat na nich gra, po co kombinować z cięciami, to nie są chyba osoby na najwłaściwszych miejscach (autorzy)
jednak tury na początku edycji były bardziej wyrównane niż teraz po tym pseudo CS, największy problem formatu Euro to ilość punktów, gdyby zorganizowali na 2900, albo nawet na 3600, marudzenie skończyłoby się, bo do takich punktów te zasady są przystosowane
jednak tury na początku edycji były bardziej wyrównane niż teraz po tym pseudo CS, największy problem formatu Euro to ilość punktów, gdyby zorganizowali na 2900, albo nawet na 3600, marudzenie skończyłoby się, bo do takich punktów te zasady są przystosowane

Narzekanie już poszło i nie ma nic do dodania. Tylko czemu jak przekonwertowałem moje WE na DE O_o
Pytanie - to ostatni draft? Czy jeszcze jest szansa że to znormalnieje?
O sorry juz mi się poprawił humor xDgrave guard with gr.weapons with drakenhoff shouldn't be banned...it's a good unit but can be killed and without it, VC are too much limited...
Pytanie - to ostatni draft? Czy jeszcze jest szansa że to znormalnieje?
Zbyszek, zdaje sie, ze twoje proby uswiadomienia idiotow z kompanii cudotworczej, zakonczyly sie fiaskiem 
... Zreszta tak samo jak moje proby zlozenia sensownej rozpy
Chyba pokaze kolegom z ojro wielkiego faka i wystawie generala na koniu z korona

... Zreszta tak samo jak moje proby zlozenia sensownej rozpy

Chyba pokaze kolegom z ojro wielkiego faka i wystawie generala na koniu z korona

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Będzie jeszcze.Pytanie - to ostatni draft? Czy jeszcze jest szansa że to znormalnieje?
Draft bardzo mi się podoba, ale zmiana u demonów gift albo ikona narzuca nowy styl gry

Favorka w Warriorach Tzeentcha mnie rozwaliła

Widać ktoś z układających musiał dostać ostro po dupie od chosenów z wardem 3+ 
Imo niepotrzebnie dowalali demonom, i tak nie obsysały na tle innych armii.

Imo niepotrzebnie dowalali demonom, i tak nie obsysały na tle innych armii.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ale ograniczenie dla choosenów normalnie omało z krzesła nie spadłem ze śmiechu
wymienie po prostu EOTG z championa na BSB a championowi dam ironcurse icon... i tak duża szansa na wylosowanie Warda i tak... 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
ja mam, mogę sprzedać 20Lazur pisze:True, nie wspominając już o tym, że mało kto ma Gwardie z hand weapon i shieldami.

Asassello pisze:ja mam, mogę sprzedać 20Lazur pisze:True, nie wspominając już o tym, że mało kto ma Gwardie z hand weapon i shieldami.
chyba masz coś wspólnego z nowym draftem...

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
cytat z klasyku:
IMO z dupy chociaż na poziomie mojego grania HE bardzo mnie to cieszy
dość dobrze pasuje do tych zmian w RulesPAckpier***e, nie będe tego czytał na trzeźwo
IMO z dupy chociaż na poziomie mojego grania HE bardzo mnie to cieszy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Spisek!
DE oberwaly srogo po dojpie, az mi ich zal.
VC - Zielony, cisniesz na ojro! Jako jedyny w Polsce chyba jestes ograny bladkami!
HE - hahaha, to mnie smieszy najbardziej, wreszcie dostaly mocna restrykcje, przy czym nie bezposrednia. Przez to, ze nie ma juz gwardii z regena, a w efekcie eternal flames rzadziej sie w rozpie pojawiac bedzie, HE stracily warda na 2+ na flamingi!
WoCh - na szczescie ta armia ma jeszcze pare rzeczy poza chosenami, co w polaczeniu z ogolnymi cieciami wszystkich armii pozostawia ja relatywnie na tym samym poziomie.
DoCh - robi sie armia jednego buildu, podobnie jak DE. No ale nie sa to armie, ktore sobie nie poradza.
BoCh - o najs! Widac, ze nikt z AR.com nie mial okazji wiecej pograc. Armia ze sredniej, teraz stala sie must have IMO.
DE oberwaly srogo po dojpie, az mi ich zal.
VC - Zielony, cisniesz na ojro! Jako jedyny w Polsce chyba jestes ograny bladkami!
HE - hahaha, to mnie smieszy najbardziej, wreszcie dostaly mocna restrykcje, przy czym nie bezposrednia. Przez to, ze nie ma juz gwardii z regena, a w efekcie eternal flames rzadziej sie w rozpie pojawiac bedzie, HE stracily warda na 2+ na flamingi!
WoCh - na szczescie ta armia ma jeszcze pare rzeczy poza chosenami, co w polaczeniu z ogolnymi cieciami wszystkich armii pozostawia ja relatywnie na tym samym poziomie.
DoCh - robi sie armia jednego buildu, podobnie jak DE. No ale nie sa to armie, ktore sobie nie poradza.
BoCh - o najs! Widac, ze nikt z AR.com nie mial okazji wiecej pograc. Armia ze sredniej, teraz stala sie must have IMO.