PRE-Bazyliszek w Babicach 05.02.2011r.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: PRE-Bazyliszek w Babicach 05.02.2011r.
Mnie nie będzie na bazylu, w sobote dopiero wraca zza granicy, może wpadnę w niedzielę ujrzeć Wasze sowieckie mordy 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Właśnie problem jest taki, że wracam z Włoch, więc będe pewnie dopiero ok 23 i będę w ch zmęczony po jeździe
odbiję w Białymstoku
Planujecie jakąś extra nagrodę niespodziankę tak jak miecz w zeszłym roku?

odbiję w Białymstoku

Planujecie jakąś extra nagrodę niespodziankę tak jak miecz w zeszłym roku?

Dzięki za turniej. Fajnie mi sie grało, chociaż zaczynam mieć już dośc orków. Tym razem zamiast standardowego jednego razu jak mam na każdym 8ed tunieju trafilem na zielonych dwa razy...
Masz rację, ktoś mi kiedyś musiał to błędnie przekazac i nie zweryfikowałem. Mój błąd. Na szczęście na niczym u nas nie zaważył (w grze z Kołatą zabilem sobie tak za to kilka ghouli niepotrzebnie). I jeszcze raz dzięki za bitwę, była dla mnie najciekawsza na calym turnieju.Cauliflower pisze:
a i jeszcze do Assura:
piechota nie testuje dangerous terrain przechodząc przez murek....
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dużo kminienia w tej bitwie, jak to prawnik z prawnikiem
Dla mnie również ciekawa i pouczająca, dzięki.
Chętnie zagram jakiś sparing na nowy euro rulepack, i vc i doch oberwały solidnie
Co do murku, to po prostu mogłem się inaczej wystawić, ale mogłem sam zajrzeć do RB. Ta edycja jest na tyle inna, że doświadczeni gracze nie zawsze mają rację, bo nie są jeszcze ograni. Trzeba nowego Shina wyhodować

Dla mnie również ciekawa i pouczająca, dzięki.
Chętnie zagram jakiś sparing na nowy euro rulepack, i vc i doch oberwały solidnie

Co do murku, to po prostu mogłem się inaczej wystawić, ale mogłem sam zajrzeć do RB. Ta edycja jest na tyle inna, że doświadczeni gracze nie zawsze mają rację, bo nie są jeszcze ograni. Trzeba nowego Shina wyhodować